Assassin's Creed Infinity - orgyilkosos live service

  • Írta: szlav
  • 2021. július 7.
  • Pletyka
Link másolása
Drasztikus változtatások várhatók az Assassin's Creed-sorozat jövőjében. A Ubisoft Montréal és a Ubisoft Québec együttes erővel fejleszti az új epizódot, amely a hírek szerint egy folyamatosan frissülő online platformként funkcionál majd.

Íme, egy szóbeszéd, amely hallatán jó néhány játékos gyorsabban fog falra mászni, mint bármelyik assassin. A Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed-széria következő nagy fejezetét, amely jelenleg az Infinity kódnéven fut. A projekt különlegessége, hogy a vállalat szakít az eddigi szokásaival, vagyis a jövőben a Ubisoft Montréal és a Ubisoft Québec nem felváltva fejleszti majd a sorozat epizódjait - az Infinityvel kezdve együttes kollaboráció gyümölcse lesz az orgyilkosos sorozat. A stúdió Jonathan Dumontot (Assassin's Creed: Syndicate) és Clint Hockingot (Splinter Cell: Chaos Theory, Far Cry 2, Watch Dogs: Legion) nevezte ki kreatív igazgatóknak a projekt élére.

Mindez eddig egészen remekül hangzik, mitől kéne hát tartani? Nos, a fenti hivatalos információk után Jason Schreier, a Bloomberg rendkívül jól tájékozott újságírója is hozzácsatolta a maga mondanivalóját a bejelentéshez. Schreier információi szerint az Infinity ahelyett, hogy egy hagyományos, akár több százórányi tartalmat kínáló epizód lenne, egy afféle online platformként szolgál majd, amelyre hosszú évekig építhet a Ubisoft két nagy stúdiója. Bizony, a franciák is kiszagolták a Fortnite és a Grand Theft Auto V receptjét.

Ha Schreier forrásai megbízhatónak bizonyulnak, akkor az Assassin's Creed Infinity nem egyetlen helyszínnel (és korszakkal) operál majd - ehelyett a folyamatosan frissülő tartalmak mindig újabb földekre és történelmi korok felé vezényelhetik a játékosokat, ezek azonban valamiféle módon mindvégig kötődnek majd egymáshoz. A szivárogtató szerint akár önálló játékokként is felfoghatjuk ezeket, és könnyen meglehet, hogy az így felsorakozó fejezetek mind kinézet, mind pedig játékmenet szempontjából eltérnek majd egymástól.

9.
9.
crytek
Na akkor még egy széria amit nem kell figyelni...

"Single Player-ben nincs jövő"

Ha egy fost csinálnak annak nincs, de a legtöbb single game bőven sikeres. Ha felépítesz egy jó brandet akkor akár 1 db címből meg lehet élni évekig. Lásd pl cd project..

Ubinak is nem tudom miért kevés AC részenként az a 10-20 millió dbos eladás..
7.
7.
Amúgy meg nem tudom mi ez a fos és nem tudom elképzelni, hogy ebben látják a jövőt. Engem a mostani gyalázatos tré részek sem érdekelnek, nemhogy egy ilyen igénytelen live service roadmap örökké félkész végtelen, hát nem is tudok már mit mondani rá... fekáliatenger.
6.
6.
5.
5.
Hoki György
Szomorúan konstatálom, amit már az Originsnél lehetett érezni, csak akkor még nem akartam elhinni, tisztán érzelmi, szentimentális okokból: ez a sorozat halott. Voltak jelek - az Odyssey-nek kb semmi köze se a sztorihoz, se a hangulathoz, a Valhallát mintha nem is nagyon érdekelné, hogy ő most egy AC játék. Igazából nem meglepő a lebutított, felvizezett open world formula után bedobni egy ilyen ötletet, maximalizálni a profitot, de én még nagyon reménykedtem, hogy visszatérhet az igazi, régi Assassins Creed. Kár érte, nagyon szerettem, egészen a Unity suta bukdácsolásáig.
4.
4.
XuChi
Akkor ez a sorozat is kuka nálam.
3.
3.
hedzsooo
Jo lesz, tuti... (Vagy megsem! XD)
2.
2.
Spiderling
Még adósak a fanoknak egy távol keleti AC-val!
Feudális japán, vagy kina.
De ezek szerint ennek lőttek.....
1.
1.
Norbaszki
Hát ez elég szánalmasan hangzik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...