Holnap érkezik a FIFA 22 első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 10.
  • Teaser
Link másolása
Holnap, az EB-döntőt megelőzően vetítik le a FIFA 22 első előzetesét, azt pedig már most elárulta az Electronic Arts, hogy a játék borítóján ezúttal is a PSG sztárja, Kylian Mbappé feszít majd.

Holnap ünnepelnek a focirajongók, hiszen este rendezik meg az Európa-bajnokság döntőjét, a videojátékosoknak pedig plusz egy okuk van az örömre: magyar idő szerint fél hatkor kapjuk meg a FIFA 22 első előzetesét. A trailer visszaszámlálóját beágyaztuk alább, szóval a premiert helyben is követhetitek majd - reméljük, ezúttal nem viccel meg minket az EA, mint legutóbb a Battlefield 2042-nél...

A kiadó emellett azt is elárulta, hogy a játék borítóján most is a Paris Saint-Germain és a francia válogatott sztárja, Kylian Mbappé feszít majd. A játékos a tavalyi epizód óta arca a sorozatnak.

20.
20.
momant
#19: figyelj, nem en kezdtem azzal , h baromság, amit írsz ,úgy , h látszólag nem figyeltél, nem is értetted meg igazán mit szerettem volna éreztetni, mert teljesen más dolgot helyeztél az ellenvélemény középpontjába. nem én kezdtelek okítgatni, h tanulj meg fogalmazni. ezt a kritikát még sosem kaptam meg, olyan emberektõl sem akik jóval meghaladják ennek a fórumnak a színvonalát. talán mert õk bem ragadnak le lényegtelen dolgokon, ellenben szeretnék megérteni a másikat. de még most sem értem mi volt annyira zavaró, vagy érthetetlen. Azt nem írod csak szimplán általánosságban elkezdtél kioktatóan személyeskedni. Természtesen te vagy aki tiszteled a másikat, mert nagybetûvel kezded a mondatokat, vagy ki tudja miért. Ez nálam teljesen lényegtelen. Igen idõ híján nem figyelek mindig erre, de a tisztelet nálam teljesen máshol lakik.

A Fifáról : megint kiderült a jó nagy semmi. Ha benyomták volna a tavalyi trélert az sem bántott volna senkit. Ne legyen igazam de sztem csak jövõre vagy két év múlva jön a nagy gen váltás kb minden rétegében. Azért biztos jobb lesz eggyel, de én már unom ezeket a semmitmondó film trailereket. gameplayerõl meg mindig a nagy csend. de lesznek herok , megint, az a lényeg.
19.
19.
Ooorky
#16: Stílus maga az ember.
Kb. ennyire tiszteled az olvasóidat, hogy mondatokat sem vagy hajlandó formálni.
18.
18.
Ooorky
#17: Hádde mi a FIFA-ról írtunk XD
Ez ma a foci.
17.
17.
Norbiii
Kéretik a cikk témájáról írni, és kerülni a különböző politikai meg egyéb rassz, melegekről szóló véleményeket, ez FIFA HÍR maradjatok a témánál! Folytatás utána moderáció!

Köszönöm!
16.
16.
momant
#15: Te ez az arrogáns kioktató fajta vagy? kezdve az elsõ szavas baromsággal, mikor az egy mondatomból is tök másra reagáltál mint ami a lényeg lett volna. mit mostam össze? próbáltam reagálni az érveidre és a sajátjaimat hozzátenni. az , h neked problémás a szövegértés vagy nem tudsz elvonatkoztatni elütésektõl, saját gondolataidtól, sajnálom. nem célom itt szakdolgozatot leadni. de majd figyelek nálad ha ez probléma.
ekkora fságot meg még életemben nem olvastam, h sehol nem vertek meg senkit csak mert meleg... nálunk is számtalan attrocitás ér olyanokat akik csak egymás kezét fogják. de vertek már meg lányokat is csak ezért, vagy a közelmúltban orvosokat stb stb...
15.
15.
Ooorky
#14: Tanulj meg fogalmazni, tagolni, mert így fájdalmas volt végigolvasni a hablatyolásod.
Sejtem mit akartál összehozni, de pont te mosod össze a dolgokat.

Még Oroszországban sem vernek meg senkit azért, mert meleg, pedig náluk 5 év börtön jár azért ha valaki iskolában próbálja terjeszteni a dolgot.
14.
14.
momant
#11: rengeteg dolgot összemosnak. politikai,üzleti , egyéni érdekek okán is, egyszerûsítésbõl kifolyólag is. de te is túlzol, extrémitásokat keversz az alap problémával és ez nem jó.a haszonlesõk pont ezt a hypeot , a megnövelt, összemosotttömeget használják ki. teremtenek belõlük fogyasztókat, vallásokat. hízik a támadottak és a támadók csoportja is, de már senki nem akarja érteni a másikat. az, h valaki mondjuk kiáll azért, h szabadon vállalhassa magát , h ne verjék meg , ne közösítsék ki csak azért mert az átlagtól eltérõ, miért lenne baromság. te mit tennél mondjuk hasonló cipõben? ezért hatalmas gonoszság politikailag is összegyúrni a problémás területeket, csoportokat. pedofíliát keverni homoszexualitással. együgyû embereket összeugrasztani megsértettekkel, megalázottakkal. éspont ezért írtam amit. sztem egy módon tudna normalizálódni a helyzet. ha olyanok akiknek semmi közük, érintettségük nincs nem dagasztanák a jelenséget azzal, h folyamatosan értetlenkednek, gyûlölködnek olyan dolgok felett amit nem értenek és nem is érthetnek mert nem részesei. egyszerûen felesleget termelnek és ebbõl saját maguk teremtik meg azt a piacot ami ellen ágálnak.
13.
13.
Zuzmo
Ez a szivárványozás olyan, mint a környezetvédelem, a nők szavazati joga, vagy a gyerekmunka eltörlése. Azokon is háborogtak az emberek, hogy minek ilyen, meg kifordul most magából az egész világ. Előbb-utóbb rájönnek az emberek egy demokráciában, hogy ahogy a nők nem nyomták el a férfiakat, úgy meleg sem lesz mindenkiből.
12.
12.
kryszisz
#11: Egyértelműen túl van tolva a bicikli, ez tény és való, plusz a különböző cégek "szivárványossága" is inkább haszonlesés, mintsem szerepvállalás, amivel rendesen ki is maxolták a képmutatást. De amíg a másik oldal is ennyire a középkorban ragadt, addig sajnos az ellenpólus is ilyen radikális lesz. Néha persze már nevetségesen radikális, amivel annyi a gond, hogy - amit te is mondtál - ez valóban kvázi leégeti azokat a melegeket (meg minden más betűt) is, akik amúgy csak szimplán elfogadásra vágynak, nem pedig rivaldafényre, meg arra, hogy az ő identitásuk legyen a normális. Van egy olyan érzésem, hogy ebben a kérdésben soha a büdös életben nem lesz konszenzus, még csak részleges sem. Kár, hogy ez sajnos a szórakoztatóiparra, kultúrára is nagy hatással lesz (mit lesz, már van), így ebben mi, amúgy kívülállók is eléggé érdekeltek vagyunk:/
11.
11.
Ooorky
#9: Elnyomás egy dolog.
Az tényleg durva amikor az ortodox zsidók/muszlimok kővel (akár halálig) dobálják őket azért amik.

De.
Egy nemes célt itt is meglovagoltak a karvalyok, haszonlesők.
Már amikor az LGB elkezdett még több betűt felszedni sok "valódi" meleg (köztük ismerős) kifarolt mögüle, mert ez már nem róluk szól.
Mostanra eljutottunk oda, hogy a nyugati civilizáció alapköveit (pl. nemi egyenlőség) próbálják elbontani, mert az egyik betűjük követőinek az tetszik (transzversenyzők női sportokban).
Ráadásul térnyerésük nyomán olyan elmebajok is erőre kaptak már, mint a "transdisabled" mozgalom ahol önkéntesen nyomorítják meg magukat és kerülnek tolószékbe, mert ők úgy érzik az ép testük akadályozza őket a boldog életben.
Legszebb, hogy már kezdi önmagát is felfalni a mozgalmuk, pl. a korábbi szószóló J.K. Rowling-ot is kitagadták mert azt merte mondani, hogy csak nők szülhetnek, mert nekik van méhük...

Röviden:
Baromság.
10.
10.
Animejetix
Játék közben lehet majd térdelni? Hímnusz alatt hátat fordítani?
9.
9.
kryszisz
#7: Ugyanezt akartam írni én is. Túltolják persze, sok esetben engem is zavar a dolog, de a világ nagy részén még mindig olyan elnyomásban, megkülönböztetésben részesülnek, mintha valami gyilkos kórság lenne a másság. Amíg ezt látják persze, hogy mindent meg fognak tenni az elfogadás érdekében, más kérdés, hogy - ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja - ez visszafelé fog elsülni, és ez az "erőszakos" nyomulás csak tovább mélyíti majd a szakadékot. Mondjuk más alternatívával még senki sem állt elő.
8.
8.
momant
#6: amúgy meg az elsõ kommentemben annyit szerettem volna mondani, h a felesleges vélemény az ami a másik oldalon is felesleget termel. egy fifa témában szivárványozásra pozícionálni, pont , h tovább dimenzionálja a kérdéskört, túlsúlyozza a témát, eszközt teremt ahhoz, h még jó pár évig errõl legyen szó...
7.
7.
momant
#6: "baromság" ... ez már egy szint ha valaki ezzel nyit : ), sztem meg elég szûken látod a világot, ha ennyit tudsz errõl mondani. másik, h nem errõl beszéltem. felsoroltál pár diktatúrát hát jó. persze, mindent el lehet folytani. kérdés , h ez megoldja e a problémát vagy csak elmélyíti.. ez a természetesség útja vagy az , ha egyszerûen nem foglalkozunk ránk nem tartozó minket nem érintõ dolgokkal. tolják persze, addig fogják tolni amíg lesznek olyanok akiket a semmiért gyûlölnek, bélyegeznek meg, folytanak el. olvasgass sztem pár könyvet arról mit okoz egy emberben a korlátozás, a kontroll. megsúgom, h nagyon egyszerû, buta pszichilógia és csak erõsödni fog a szakadék, a gyûlölet. pont az ilyenek emberek visítoznának legjobban ha a másik oldalon állnának. akik nem bírnak szemet hunyni egy kbaszott szabadságot hirdetõ szivárvány fölött amihez semmi közük.
6.
6.
Ooorky
#5: Baromság, mindenhol tolják, ahol hagyják ott egyre feljebb csavarják a dolgot.
Csak ott állnak le ahol a népesség és a politika megálljt parancsol (Oroszország, Kína, Izrael, Szaúd-Arábia, Ghána... ).
5.
5.
momant
#1, #2, #3 kit érdekel? pont miattatok futnak még a túlzások és még jó darabig a szivárvány marketing is...
4.
4.
Effecta
És ha nem veszed meg a szivárványos Nike DLC labda packot, akkor homofób vagy és elveszited a gyári content egy részét.
3.
3.
Chdz
Another ctrl+c, ctrl+v with a flying rainbow unicorn..
2.
2.
Oistrakh01
#1: Kihagytad a szivárványos molinokat, hirdetőtáblákat és a karrier módban nemváltoztató műtétre is sor fog kerülni.
1.
1.
Effecta
Spoiler: Píszí miatt 3 fekete, és egy transzi játékos montázsa, majd 3 perc gyors vágás a korábbi részekből, be van sírva, hogy mennyi újdonság, majd rásütik, hogy 22.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...