Szeptemberben érkezik az NBA 2K22

Idén, illetve jövőre sem marad üresen a virtuális kosárparkett. A 2K Games ma hivatalosan is leleplezte az NBA 2K22-t, a borítón szereplő játékosokat, illetve a játék premierdátumát.

Menetrendszerűen érkezik az NBA 2K22, ezúttal viszont minden platformon egy időben, szeptember 10-én kezdhetjük a zsákolást. A 2K Games és a Visual Concepts az előző- és újgenerációs platformokra is kiadja a kosaras játékot, vagyis PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen is részt vehetünk a buliban.

A játékot három kiadásban érkezik: a Standard Edition PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen 60 dollárt, Xbox Series X/S-en és PS5-ön pedig 70 dollárt kóstál majd. A generációváltásra készülőknek imponálhat a Cross-Gen Digital Bundle, amely 80 dollárért teljes átjárást biztosít az Xbox- és PlayStation-konzolok generációi közt. A legnagyobb csomag ezúttal az NBA 2K22: NBA 75th Anniversaty Edition nevet viseli, és nem kevesebb, mint 100 dollárért vesztegetik majd.

Ahogy azt a fenti képen is láthatjátok, idén a kétszeres NBA All-Star játékos, Luka Dončić került a sztenderd és cross-gen borítóra. Ezzel szemben az NBA megalapításának hetvenötödik évfordulóját ünneplő kiadás Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki és Kevin Durant portréit viseli. Észak-Amerikában ezen felül elérhető lesz egy speciális kiadás is, amelyen a WNBA hatszoros All-Star játékosát, Candace Parkert láthatjuk, Japánban pedig a Washington Wizards játékosa, Rui Hachimura kerül a borítóra.

 A játékosinterjúk mellett a 2K közzétett egy videót, amelynek hála egy pillanatra mi is bepillanthatunk a sportjáték kulisszái mögé. Luka Dončić a mo-cap stúdióban járt, így a fejlesztőbrigád számos egyedi animációt rögzíthetett, a látottak alapján pedig a szlovén sztárjátékos kiveszi majd a részét az NBA 2K22 MyCareer sztorimódjából is.

20 komment - szólj hozzá!