Új előzetest kapott a Ghostbusters: Afterlife

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Jó másfél év szünetet követően megkapta a második előzetesét a Ghostbusters: Afterlife, és az első kedvcsinálóhoz hasonlóan ez is tartogat néhány libabőrös pillanatot a rajongók számára.

A koronavírus-járványnak hála a Ghostbusters: Afterlife megjelenését is el kellett halasztani néhány alkalommal, most azonban úgy tűnik, hogy november 11-én tényleg mozikba kerülhet a klasszikus filmek IGAZI folytatása.

A csúszásoknak tudható be az is, hogy a 2019 decemberében kiadott első trailert csak most követte a második, azonban megérte várni rá, mert ahhoz hasonlóan ebben is akad jó pár libabőrös jelenet:

A kedvcsináló alaposabban is rávilágít arra, hogy miként kapcsolódik az új film az eredetiekhez, az új szereplőgárda mellett pedig a visszatérő arcok is feltünedeznek már: a moziban Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts is eljátssza a karakterét, a trailerben pedig Potts mellett Aykroyd is szerepel. Oké, mondjuk ő nem túl sokat.

Az Afterlife egyébként Jason Reitman munkája, ő az első két filmet jegyző Ivan Reitman fia.

28.
28.
kryszisz
#23: Relatíve ritkán veszek játékot, akkor is max 3-4K-ért, szóval ilyen "váltsunk akkot óránként" dolgokkal nem vesződöm, hogy spóroljak párszáz forintot.
#25: moslék kevés??? Nekem vagy 30 cím van fent jelenleg Pro-n, és még van vagy 200 giga helyem:D És ezek között vannak olyan nagyobb címek, mint GoW, Last 2, Sleeping Dogs, Doom Eternal, Far Cry 4 stb..
25.
25.
crytek
#24: De ott meg helyem nincs. Moslék kevés ez az 1TB :(
24.
24.
23.
23.
crytek
#22: Konzolokon viszont a régiós mokolás egyszerűbb mint pc-n ami miatt ban jár. MSnál meg pl a support ajánlja a vpn-t meg ilyenek :)
22.
22.
kryszisz
#21: Ahh, igen, az könnyen lehet, hogy arra értetted, ez esetben my bad:) mondjuk nekem aztán egy kutya mind, mert nem élek velük (nem azért mert rosszak, hanem mert csak PS-em van), úgyhogy én minden ilyen kulcsos mókolást bándülnek hívok, az én laikus lelkemnek így egyszerűbb kategorizálni:D Persze ettől még tudom, hogy nem így van.
21.
21.
crytek
#20: Azt max indiegalára írtam a group buys miatt.Mivel az több hetes folyamat volt 40-80 emberrel kontaktolni akik legtöbbje arra se volt képes ,hogy ő keressen meg miközben neki kellett a filléres csomag... De szerencsére indiegala kinyirta saját magát és egy hulladék szar lett így azzal már nem kell foglalkozni. De nem mellesleg azt is lehetett mondjuk film vagy sorozat nézés mellett = meg se történt :)
20.
20.
kryszisz
#19: Félreértesz. Te (ismétlem TE) írtad nekem anno bundle biznisz kapcsán, hogy mennyi munka, szervezés van vele. Nem én, nem a kispista, hanem te. Most meg azt írod, hogy 5 sec, hát döntsd már el:D
19.
19.
crytek
#18: Másnak szöszölés ha valami kell ingyen és arra 5 sec időt kell ölni akkor már szöszölés...mindenhol ezt kapom. Egészségükre :) Ezek az emberek ha 20 ezrest látnának a talajon arra se volnának képesek hogy lehajoljanak érte mert szöszölés
18.
18.
kryszisz
#15: De nekem egyszer azt írtad, hogy tök sokat kell szöszölni meg szervezkedni ezzel a bándül biznisszel, most akkor hogy van ez? Összezavarsz bá$tya:(
17.
17.
crytek
#16: Dehogy játszottam. Pár napja tudtam meg hogy nem olyan game-ek aminek gondoltam. De mivel nincs a gépben VGA egy jó dbig nem lesznek tolva
16.
16.
#15: Amúgy játszottál már velük, vagy valamelyikkel? CDkeys-en volt vagy 4€ a Y0, ami ugyan olyan jó kezdési pont, mint az 1, vagy a 7.
15.
15.
crytek
#14: Senki se kiáltja ki hogy így van rendjén. Ezt csak mindig ti hallucináljátok be állandóan ellenem.

Én így döntöttem ezt fogom csinálni míg élek, ugyanis a felesleges költéseket nem szeretem. És nem napi meg havi órát vannak hanem pl miközben filmezek kattintok 3-at és kész a biznisz. Kb észrevehetetlen az idő amit ebbe kell ölni mert olyan gyorsan elviszik a játékokat hogy félelmetes.
Yakuzákra meg nem kell 1500 évet várni már elég sok bundlezva volt. Hamarosan jön a maradék is oda :)
14.
14.
#13: Mondjuk ezt én máshogy látom egy szempontból. Addig jó, hogy ingyen van 2500 játék és elfér akkor is, ha nem nyúlsz hozzá. Viszont ennyi cuccot össze-hoarderkedni ugyan úgy meló és idő, ami teljesen felesleges, ha nem játszik vele az ember. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy nem fogok napi/havi pár órát foglalkozni olyan bizniszekkel és játék gyűjtéssel, amiket a fene megesz az accomon. Tehát kvázi az a különbség, hogy te olyan dolgot tartasz értéknek, ami másnak nem érték, de ... mivel különbözők vagyunk, ezért ez így is lehet rendjén. A hiba az, amikor kikiáltjuk, hogy az csak úgy van rendjén, ahogy mi csináljuk.

Én speciel azt tudom, hogy az egész Yakuza sorozat bent van GP-ben és engem még érdekel is, de mint minden GP játék pontosan egy év múlva 99%, hogy kikerül. Ezért inkább megvettem Steam-re 1-6-ig összesen 56€-ért oldalról legálisan (nem hitelből, just sayin'). Nem várok Bundle-re és arra sem, hogy majd akkor kerüljön ki az egész széria GP-ből, amikor pont játszani akarok vele - hiszen 1542 év múlva biztos 5€-s bundle része lesz az egész a Persona 4-el együtt - de azt inkább meghagyom neked. De azt sem mondom, hogy én csinálom jól. Csak nekem több pénzem van, mint a Microsoft-nak, úgyhogy ezért döntöttem így.
13.
13.
crytek
#12: Lehet tekerni...

Egy kiló sajtban is rohadt sok az érték és a munka (én voltam gyárban tudom hogy kézül) de ha kiadod érte az 1500ft-ot majd hozzá se nyúlsz és megrohad az felesleges kidobott pénz lenne részemről. Pont ahogyan a játékokkal... Rettentő kevés game van ami engem nem érdekel ezek jó része only multisok azok alapból skippek. És mivel ez mennyiségileg rengeteg 50 élet se lenne elég mindent végigjátszani. Így és mivel a pc-n a bundlek és a cd kulcsos oldalak lehetővé tették ezeket ingyen szerzem be. Így nem fáj hogy ha a beszerzett 2500 játék csak VAN és hozzá sincs nyúlva... Viszont ha mindért akár csak egy ezrest kiadtam volna na az kidobott pénz lett volna.
12.
12.
csoki0619
#8: "Ha te így nevezed azt hogy valaki faszságokra nem költ teljesen feleslegesen "
Aha, de ezt a Szellemírtóknak csúfolt förmedvényre kiadtad a mozijegy árát gondolkozás nélkül. Érdekes elveid vannak neked barátom, bár kezdem azt hinni h neked olyanok nincsenek is, te csak a játékokra sajnálod, mert számodra abban nincs érték, annak ellenére h emberek dolgoznak rajta, h te jól szórakozhass.
11.
11.
kryszisz
#10: Mármint azon kívül, hogy semmi másért nem készült el a film, csak hogy meleg szarig benyaljanak a feminista bagázsnak? Ja, azon kívül nekem sem, de pont emiatt még egy virágbolti letöltést sem ért meg nekem. És az sem érdekel ha esetleg jól szórakoztam volna végül rajta, elvből nem támogatom ezt az irányt, bármennyire is vagyok elfogadó úgy alapjáraton. Én már Netflix-szet is úgy nézek, hogy húgomék fizetik én meg párszor fellépek, azért a nagyüzemi érzékenyítésért amit a saját gyártású cuccaikban tolnak egy petákot nem vagyok hajlandó bedobni a közösbe.
10.
10.
crytek
#9: Igen, ráadásul moziban. Semmi kivetni való nem volt benne.
9.
9.
#5: Wow, te megnézted az előző szellemírtók filmet...? Miért? :D Nem elég drága az életed?
6.
6.
kryszisz
#3: Hát, nekem igazából már a trailer láttán szekunder szégyenérzetem volt, úgyhogy soha nem is néztem meg, de nem hinném, hogy túl sok mindent kihagytam:D
5.
5.
crytek
Előző is jó volt , szóval jöhet!
3.
3.
logic5
#2: Azt szvsz nem lehet alulmúlni...
2.
2.
kryszisz
Na, ideje újráznom a régieket, ez szerintem megér majd egy mozit. Pont most néztem a rendezői breakdown videót, minden mondatán érződik az eredeti filmek iránti tisztelet, és ez jó jel. Persze ettől még simán lehet szar a végeredmény, de legyünk pozitívak, ez legalább első blikkre nem tűnik olyan celluloid-hulladéknak, mint a '16-os feminista verzió.
1.
1.
Shao Kahn
Hát bocsi, de a trailer alapján ez elég gyengécskének tűnik.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...