Life is Strange: True Colurs - rád vár Haven Springs

Újabb előzetessel jelentkezett a Life is Strange: True Colors. Ezúttal egy ismerős hang hív minket sétaútra a coloradói Haven Springsben, így már most megtudhatjuk, hol töltjük majd a szabadidőnket szeptemberben.

Legutóbb Arcadia Bayben találkozhattunk Steph Gingrichcsel, mindenki kedvenc dungeon mastere azonban velünk tart majd Haven Springsben is. A Life is Strange: True Colors legújabb kedvcsinálója a coloradói kisvárosba vezet bennünket, ahol a lusta délutánokon bármikor elugorhatunk egy fagyira, megcsodálhatjuk az utcai művészek falfestményeit vagy benézhetünk a helyiek kedvenc fogadójába, a Black Lanternbe.

Reméljük tehát, hogy Alex Chen sem lesz nagyon elveszve, amikor ősszel vele látogatunk el a hegyvidéki városba. Ha szerencsénk van, akkor éppen elcsíphetjük a helyi fesztivált, vagy ha igazán bátornak érezzük magunkat, beöltözhetünk valamiféle maskarába és elmehetünk LARP-olni Steph barátaival.

A Life is Strange: True Colors szeptember 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Stadiára.

0 komment - szólj hozzá!