GC 2021: Spine - csapatalapú cyberpunk őrület

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
A mobilos Shadow Fight-szérián edződött Nekki most valami egészen újba vágja a fejszéjét. A Spine cyberpunk világában implantátumokkal felerősített utcai hősökként számolhatunk le az online ellenfeleinkkel.

A Nekki és a Banzai Games egy igen látványos előre renderelt kedvcsinálóval jelentkezett a Gamescomra, hogy ezzel felhívják a figyelme a Spine című játékukra. Az orosz fejlesztőstúdió a Shadow Fight című mobilos verekedős széria kapcsán lehet ismerős, a Spine azonban az eddigi leírások szerint egy 3v3-as online akciójátékként tesz majd próbát. A játékosok számos hős közül válogathatnak, akik képességeiből a cyberpunk körítéshez méltó implantátumokkal hozhatjuk ki a maximumot, a játékmenet pedig közelharci és lövöldözős elemeket is tartogat majd.

Ennél sokkal többe egyelőre nem tudtunk meg a Spine-ról, érdemes azonban megjegyezni, hogy az előzetes végén feltűnik a platformlista, amely szerint a játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, valamint iOS-es és androidos mobileszközökre készül.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...