Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra

Majdnem harminc évvel a Beneath a Steel Sky után tavaly végre befutott a folytatás is, a Beyond a Steel Sky. A kalandjáték platformlistája akkor elég szegényes volt, de már tudjuk, mikor fut be konzolokra is.

A Revolution Software még 2019-ben jelentette be, hogy visszatér klasszikus kalandjátékának világához egy folytatásban. A Beyond a Steel Sky meg is érkezett tavaly, azonban kizárólag PC-n és Apple Arcade-en játszhattunk vele. Idén tavasszal végre jött a hír, hogy bővülni fog a platformlista, viszont eddig kellett várnunk arra, hogy kiderüljön, mikor fog ez megtörténni.

Egy új előzetes kíséretében derült ki, hogy a Beyond a Steel Sky november 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is. A Beneath a Steel Sky folytatása 3D-s, cel-shaded világba helyezte a korábbi oldalnézetes kalandjátékot, de változatlanul Robert Fostert irányítjuk benne, akinek egy gyökeresen megváltozott Union Cityt kell felderítenie egy eltűnt kisfiú után kutatva.

0 komment - szólj hozzá!