Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Majdnem harminc évvel a Beneath a Steel Sky után tavaly végre befutott a folytatás is, a Beyond a Steel Sky. A kalandjáték platformlistája akkor elég szegényes volt, de már tudjuk, mikor fut be konzolokra is.

A Revolution Software még 2019-ben jelentette be, hogy visszatér klasszikus kalandjátékának világához egy folytatásban. A Beyond a Steel Sky meg is érkezett tavaly, azonban kizárólag PC-n és Apple Arcade-en játszhattunk vele. Idén tavasszal végre jött a hír, hogy bővülni fog a platformlista, viszont eddig kellett várnunk arra, hogy kiderüljön, mikor fog ez megtörténni.

Egy új előzetes kíséretében derült ki, hogy a Beyond a Steel Sky november 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is. A Beneath a Steel Sky folytatása 3D-s, cel-shaded világba helyezte a korábbi oldalnézetes kalandjátékot, de változatlanul Robert Fostert irányítjuk benne, akinek egy gyökeresen megváltozott Union Cityt kell felderítenie egy eltűnt kisfiú után kutatva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...