Megkapta az első előzetesét a Hawkeye-sorozat

A Marvel filmes univerzuma nagyjából minden műfajban kipróbálta már magát, főleg mióta a Disney+-on is tudnak kísérletezni a készítők. Karácsonyi hangulatban azonban csak láthattuk hőseinket.

A Die Hard óta tudjuk, hogy léteznek nem klasszikus értelemben vett karácsonyi filmek, és valami ilyen hangulatot igyekszik megteremteni a kezdetben nyolc epizódot számláló Hawkeye-sorozat is, amely november 24-én rajtol a Disney+ műsorán. Az adaptáció megkapta az első trailerét, lessétek meg gyorsan:

A történet kiindulópontja az, hogy Clint Barton (Jeremy Renner) jó pár arcnál kihúzta a gyufát a harmadik és a negyedik Avengers-film eseményei között, most pedig mindenki azon dolgozik, hogy levadásszák New Yorkban, és még véletlenül se érjen haza a szeretteihez karácsonyra. Hősünk eközben felkarolja és kiképzi Kate Bishopot (Hailee Steinfeld), a leendő utódját, és bár az előzetesben nem tűnik fel, Yelena Belovával (Florence Pugh) is összefutnak majd - a Fekete Özvegy vége óta tudjuk, hogy pontosan miért.

Bónuszban itt hagyjuk a sorozat poszterét is - mi már érezzük a mézeskalácsillatot!

6 komment - szólj hozzá!