Játékshow-val jelentkezett a TinyBuild

Egy évtizede foglalkozik már videojátékokkal a TinyBuild, független fejlesztésű alkotások kiadójaként szerzett nevet magának. Most is mint kiadó tartott saját műsort, amelyben a közeljövőben megjelenő játékait prezentálta.

Elég sűrű nyarunk volt a videojátékshow-kat tekintve, és hiába az évszakváltás, még mindig nem értünk a végére. A közeljövőben a THQ Nordic bejelentkezését és a Tokyo Game Show-t is várhatjuk, de útközben a kicsiknek is akad hely. Az indie játékokra szakosodott TinyBuild állt elő ma egy saját műsorral, amelyben hét, általa gondozott címnek szorított helyet.

A teljes műsort itt megtaláljátok, magukért a játékokért pedig tekerjetek tovább!

Despot's Game (PC)

A Despot's Game egy auto-battler, amelyben arénák tucatján navigáljuk át folyamatosan fejlesztgethető emberkéinket, és ha elég ügyesek vagyunk, a gépi ellenfelek után más játékosokkal is összekerülünk. Kiderült, hogy október 14-én kezdi meg a korai hozzáférést a Steamen, de már kapott egy kipróbálható demót is.

Happy's Humble Burger Farm (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az év utolsó negyedévében számíthatunk a Happy's Humble Burger Farm megjelenésére, amely ráadásul a korábban megerősített PC mellett más platformokra is befut. Ebben a PS1-es címeket idéző horrorjátékban egy gyorsétterem rémületes kabaláit kell túlélnünk.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Mr. Peterson továbbra is szereti hét lakat alatt tudni mocskos titkait, de mi persze változatlanul szeretjük beleütni az orrunkat mindenbe. A Hello Neighbor 2-ben folytatjuk a szimatolást, és ezúttal négy percen át nézhetjük, milyen új módokon ténykedhetünk.

SpiderHeck (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A műsorban bemutatkozott az egyszemélyes Neverjam által fejlesztett SpiderHeck, amely egy pörgős és látványos partijátéknak ígérkezik. Együtt vagy egymás ellen vívhatunk majd ebben a játékban, méghozzá fénykardokat és gránátvetőket lóbáló neonpókok képében, akik a saját hálóikat is bevethetik a gyors mozgás érdekében. A megjelenés 2022-ben várható, de a bétája már elérhető. 

The Bookwalker (PC)

A The Final Station alkotóinak következő játékában egy írót irányítunk, aki képes alámerülni a különféle regényekben. Könyvről könyvre járva kell fejtörőket megoldanunk, miközben olyan legendás eszközöket csaklizunk el saját használatra, mint a Varázsfuvola, az Excalibur vagy a Mjölnir. 2022-re tervezik a megjelenést, de már lehet jelentkezni tesztelőnek – az október eleji Steam Next Festen pedig demóval is jelentkezik a játék.

Tinykin (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Tinykinben, a Pikminhez hasonlóan, egy csomó kis lényecske siet a segítségünkre, hogy a puzzle-platformer megannyi kihívását megoldhassuk – ugyanakkor a felfedezésnek is fontos szerepe lesz. A műsorban megtudtuk, hogy a megjelenésre 2022 nyarán számítsunk, és emellett bejelentették a teljes platformlistát is.

Trash Sailors (PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One)

A Trash Sailorsnek még pontos megjelenési dátuma nincs, de a demóját már kipróbálhatjuk a Steamen. Akár négyen is összefoghatunk, hogy egy szeméttel teli óceán hullámain váljunk tengerészekké, miközben hulladékot gyűjtünk, kalózokat ijesztünk el és krokodilokkal kelünk birokra.

0 komment - szólj hozzá!