Hétvégére tesztelni vár az Age of Empires IV

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A múltkori zárt próbakör után új, már mindenki által hozzáférhető bétára vár mindenkit a hétvégén a Relic Entertainment. Az Age of Empires IV nyolc népéből négyet próbálhatunk majd ki a multiplayer teherbírására kihegyezett tesztben.

Az Age of Empires IV-et a Gamescomon láttuk legutoljára mozgásban (amikor épp nem trébuchet-kat mutogattak), de hamarosan mindenki kipróbálhatja magának a Relic új alkotását. A korábbi zárt béta után ugyanis mindenkit várnak a fejlesztők a hétvégi tesztre (a gépigény is barátságos), hogy még az októberi megjelenés előtt lássák, mennyire bírja a játék a terhelést.

Szeptember 17-20. között a tutorialt, gép elleni skirmisheket és valódi játékosok elleni meccseket is játszhatunk, a próbaváltozathoz a Steamen és az Xbox Insideren keresztül is hozzáférhetünk. A teszt lényege, hogy a Relic ellenőrizhesse, hogyan állja a sarat a matchmaking és még néhány egyéb rendszer. A nyolc várható civilizációból csak négyet próbálhatunk ki: az angolokat, a kínaiakat, a rómaiakat és az Abbászida Kalifátust.

Az Age of Empires IV október 28-án jelenik meg PC-re, és az Xbox Game Passen belül is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...