Csak jövőre kezdik el keresni az új James Bondot

A héten landol a mozikban a következő James Bond-film, amelyben Daniel Craig utoljára játssza el a 007-est. Noha ez lesz a legizgalmasabb topik a sorozat kapcsán, egy darabig biztosan nem tudjuk meg, hogy ki veszi át a szerepet tőle.

Magyarországon szeptember 30-án kezdik el vetíteni a mozik a legújabb James Bond-filmet, a No Time to Die-t, amely fontos mérföldkő lesz a sorozat történetében: nem csak, hogy ez a huszonötödik (hivatalos) felvonása a franchise-nak, Daniel Craiget is utoljára láthatjuk a karakter bőrében.

Noha a következő időszak legizgalmasabb kérdése lesz a rajongók számára, hogy ki veheti át a brit szuperkém szerepét, azt a készítők már most leszögezték, hogy ezt egy darabig biztosan nem tudjuk meg. Barbara Broccoli producer a BBC Radiónak adott interjút, és itt árulta el, hogy csak 2022-ben kezdik el keresni az új színészt, nem akarják ugyanis ellopni a rivaldafényt Craig búcsújától.

A másik producer, Michael G. Wilson mindezt azzal egészítette ki, hogy az utódnak nem lesz egyszerű dolga: Craig öt filmben játszotta el Bondot, ez idő alatt pedig új magasságokba emelkedett a sorozat népszerűsége, a Skyfall volt az első epizód, amely több mint egymilliárd dollárt termelt a mozikban. Emellett Craignek köszönhető, hogy az alkotók a karakter egy érzelmesebb, személyesebb, illetve komplexebb oldalát is meg tudták mutatni.

A következő Bond kapcsán még csak találgatásokat hallani, de nagyon valószínű, hogy a pletykák (és Lashana Lynch új karaktere) ellenére a szerepet nem nőnek adják majd. Ezt többek között maga Broccoli jelentette ki, aki állítása szerint szívesen lát újabb női szereplőket a 007-es univerzumban, azonban amíg ő felügyeli a széria sorsát, Bondot meghagyják férfinak.

Craig eközben egy másik interjúban már egy jó tanáccsal is ellátta az utódját: "Ne legyél szar!" - üzente neki.

4 komment - szólj hozzá!