Íme, a Games with Gold októberi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
Az őszi játékzuhatagban sem érdemes megfeledkeznünk az előfizetéseinkről. A Games with Gold akciója ezúttal is négy korábbi címet hozott az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagjainak.

Valaki keltse fel Billie Joe Armstrongot, és szóljatok Petőfinek is, hiszen eljött a szeptember vége! Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek ez persze nem jelent mást, mint egy újabb adag játékot, amit bezsebelhetnek az előfizetésük mellé. Habár láttunk már korábban ennél erősebb kínálatot, mégis akad egy-két klasszikus, ami felett nem érdemes elsiklani.

Október első napjától a hónap végéig elérhető lesz az Aaero, a Mad Fellows kétszemélyes csapatának kreálmánya. Egy zenés rail shooterről van szó, amelyben egy űrhajót irányítva ritmusra lőhetjük ripityára a félelmetes főellenfeleket. Ehhez csatlakozik október 16-án a Jet Set Radio Future-re hajazó Hover, amelyet november 15-ig adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz.

Az Xbox 360-as érából érkező játékokat a Castlevania: Harmony of Despair vezeti fel - október 1-től két hetünk lesz rá, hogy berántsuk az oldalnézetes vámpírkalandot. Október 16-tól október 31-ig pedig a Resident Evil - Code: Veronica X lehet a miénk, amely nem más, mint a 2000-ben bemutatott Code Veronica 11 évvel később felújított változata. Jó szórakozást a játékokhoz!

4.
4.
semike
#2: :))
Azért az kemény…
:))))
3.
3.
hoaw
Code: Veronica X egy nagyon jó játék. Játszátok bátran!
2.
2.
DarkLord
#1: 750 kemény ft-ot egy játékért? Meg vagy te őrülve? :) Nem remegett be a kezed, mikor leírtad ezt az összeget?
1.
1.
crytek
Oltári gyenge megint.

Resident Evil - Code: Veronica X-en agyaltam korábban ér-e 750ft-ot de így már megoldodott a kérdés :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...