Megkapta első előzetesét az új Sikoly

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Januárban visszatér a Sikoly-sorozat, méghozzá egy rebootszerű folytatással. Az egyszerűen csak Scream néven futó ötödik rész nem sokkal ezelőtt megkapta az első trailerét - csekkoljátok!

2022. január 14-én kerül mozikba a Scream, a jól ismert slashersorozat ötödik felvonása, amely a mai trendeknek megfelelően egyszer folytatás és reboot is kicsit. Egyfelől visszatérnek benne a széria veteránjai, így Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette, de egy sor újonccal is találkozhatunk majd, akiknek természetesen így vagy úgy, de közük lesz a klasszikus szereplőkhöz - legyenek azok élő vagy halott karakterek.

A filmet egyébként Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezi - az eredeti direktor, Wes Craven 2015-ben elhunyt.

19.
19.
Ps fanboy
#4: Hát szerintem meg a régi szereplők visszahozásával pont a régi rajongóknak is akar szólni a film. A trailer alapján pedig úgy tűnik, hogy kifejezetten épít is rájuk a sztori, illetve a hangulat, hogy visszacsalogasson minket. Persze teret engedve a mai kor embereinek ízlése számára is, nyílván... Szóval nem hinném, hogy az egész mögött csak annyi lenne a motiváció a készítőkben, hogy a sikító tini csajoknak kedvezzen a cucc. Aztán majd meglátjuk. Számomra csak az zavaró, hogy előre tudom a receptet és kétlem, hogy azt megtudnák ugrani, de egyszer attól még bőven nézős a cucc.
18.
18.
FrankBlack
#4: +1

Régen az asszonnyal szerettük ezeket a filmeket. Nemrég a 4. rész előtt újranéztük a többit is, és hát azt kell mondjam borzalom volt mindegyik. Ott csodálkoztunk magunkon, hogy a fenébe szerettük ezeket a filmeket annyira régen. Aztán megállapítottuk, valószínűleg úgy, hogy akkor 16-18 évesek voltunk most meg 40+. Változott az ízlésünk. Megnéztem a trailert... Úgy tűnik nem mi vagyunk a célközönség (hogy Godach szavaival éljek:)
17.
17.
br1Koo
Általában utálom amikor a régi filmek színészeit beleerőltetik a sztoriba, de itt valahogy nem tűnik zavarónak a trailer alapján.
15.
15.
delphijos
Azt én is megértem hogy az az ember szeretne újdonságokat látni ( bár hozzáteszem azért mert itt ismert az “alap” attól még a cselekményt nem ismerjük ) csak azt nem értem minek kell sírni ha valami olyan készül ami valakinek nem az ízlése , vagy úgy érzi nem neki való ? Nem kell megnézni. Ennyi. Lehet ezer mást. Ez olyan mint amikor valaki nem szereti az multi játékokat, és hisztizik hogy “remélem megszűnnek”. És akkor neki jobb lesz ? Itt van ez a film is, millió másik ember majd megnézi, és szeretni fogja. Nem ördögtől való ha van valami a világban ami nekünk nem kell / nem fontos / nem a mi izlésünk.
11.
11.
xanatos0911
#10: Az ilyen hozzáállás pedig elveszi a lelkét a dolgoknak és így születik meg az üres, lelketlen, semmitmondó végeredmény.
10.
10.
xanatos0911
#6: +1

Számomra nem csak, hogy nem opció egy reboot, de ha már csinálnak egyet akkor a Sikoly aztán igazán nem tartozik abba a körbe ami megérdemelné.

Itt a probléma az, hogy mostmár egyre durvábban mutatkozik az a tendencia, hogy nem találnak ki új, eredeti és ütős sztorikat hanem állandóan csak a régi újrázása megy. Ez nem csak arról szól, hogy lusták meg a biztos bevételre mennek, hanem a script ilyenkor tulajdonképpen adott és csak modernizálni/átformálni kell és kész is, mehet a produkció. Szóval nem akarnak a stúdiók már időt “pazarolni” arra, hogy csak eredeti dolgokat kreáljanak, hanem gülüszemmel keresik azt a projektet ami a legkisebb idő és energia ráfordítással produkcióba küldhető és minél hamarabb hozza a pénzt.
9.
9.
csongor1996
#8: Akarod mondani: "írjál whatsappon gec..."
8.
8.
zoe9
Mit gondolhatott a csaj a 7. másodpercnél: "nem gondolod, hogy felveszem b*szod, Z generációs vagyok, hívjál mobilon gec..." :D
7.
7.
JohnSpartan
#4: Az ilyen szar horrorokat gyerekkènt is max egyszer nèztük meg ès rohadtúl nem hiányzik a film iparnak ez a hulladèk 6x-ra! Kb a producerek is ezt magyarázzák be maguknak amit te itt állítasz, ezèrt jönnek ki manapság a hulladèkabnál hulladèkabb átdolgozások. Nem is èrtem hogy ezek a szarok hogy tudnak profitot termelni mèg ma is... De úgy látszik hogy igen, ès ez baszottúl szomorú.

Csak annyit mondok hogy...

"Ez itt a feka TV ès fehèrek haltak meg, ugy hogy húzzunk innen!"
6.
6.
Freeser
#4: bocs de miert magyarazod a lustasagot azzal hogy a mai generacionak ujra kell krealni regi filmeket? mi az hogy ,,ez nem nekunk keszul,hanem a mai fiatalokbak" A LOFASZT hat a horrorfilm ami 1920as es ijeszto ugyanugy fosok tole ma is,uj cimeket meg filmeket kene alkotni, miert ne tudna megnezni egy mai fiatal pl a testrablok tamadasat? ugyanugy osszefossa magat,vagy remakelni kell azt is hogy legyen benne egy ps5 meg egy fortniteozo foszereplo vagy mi?
5.
5.
A Fénybenjáró
Kiváncsi leszek rá, hogy tudnak-e még újat mutatni. A 2011-es 4. rész meglepő módon tetszett, úgyhogy ez se reménytelen.
4.
4.
godach
Áááá
Megint a sírás. Minek, mi értelme stb...
25 éve jött ki az első film. Azóta, két fiatal generáció felnőtt már (értsd, egy mostani 14 éves (mint amikor mi voltunk rákattanva ezekre a tinihorrorokra) mikor született, már akkor 15 éves volt a film. Nem mellesleg, már az első pár másodpercben (okosrendszer a házban, telefonról vezérelhetően stb) látszik hogy modern köntösbe ültették át.
Én biztos adok neki egy esélyt, pedig a célközönség valószínűleg nem mi vagyunk, hanem a bújós csajok meg a (minden rosszindulat nélkül) taknyos horrorrajongók, mint amilyenek mi voltunk.
3.
3.
delphijos
Baromi drága lett minden, és a kiadók / stúdiók úgy félnek minden újítástól mint a tűztől. Mindenki abban reménykedik hogy egy ismert franchise hoz egy minimum bevételt amivel biztosan számolhatnak.
2.
2.
xanatos0911
A film és játékiparra is ráférne egy reboot, úgy egy az egyben.
1.
1.
Aanash
Ez aztán nagyon hiányzott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...