Guardians of the Galaxy - friss TV-spot érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. október 20.
  • Videó
Link másolása
Peter Quill és a Galaxis Őrzői már készen állnak, de nekünk még pár napot várnunk kell arra, hogy belevessük magunkat a diszfunkcionális szuperhőscsapat kalandjaiba. Addig is íme, egy új kedvcsináló!

Alig egy hét múlva felszállhatunk a Milano fedélzetére, hogy megmentsük a galaxist - már amennyire az az őrzőktől kitelik. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket és Groot videojátékos kalandja valószínűleg az Eidos Montréal feldolgozásában sem lesz kevésbé agyeldobós, mint a filmekben és képregényekben - erre már számos árulkodó jelet adtak a korábbi előzetesek és gameplay felvételek. Kedvcsinálókból azonban sosem elég, és szerencsére mára is jutott egy - csekkoljátok le a legújabb TV-spotot!

Ha már ti is várjátok a megjelenést, és PC-n tervezitek majd a nagy kalandot, akkor feltétlenül csekkoljátok le a játék gépigényét! Alapvetően a rendszerkövetelmények nem kiugróan magasak, viszont a 150 giga szabad tárhelyigényen a mi szemünk is megütközött. Szerencsére úgy tűnik, a végleges verzióban jobb lesz a helyzet: az Eidos ma Twitteren elárulta, hogy az utolsó simításokkal épp a játék tömörítését végzik, így a megjelenéskor valószínűleg elég lesz nagyjából 80 giga az SSD-n.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint (felhős formában) Switchre.

5.
5.
Darksiders84
#3: Na igen jól látod szerintem is ,hiába érdekelne ,de megvárom az első naposokat.
4.
4.
Darksiders84
#2: Oké várom a tapasztalatokat
3.
3.
Pistons00
#1: Hát az Avengersből kiindulva nincs magasan a léc amit meg kell ugrani. Valószínű, hogy annál azért jobb lesz. Viszont anyagi szempontból 99% bukás. Nagyon erőltetett poénok vannak benne. Jó lenne ha elárulnának olyan dolgokat hogy hány bolygóra lehet menni, lehet e az űrhajon egyáltalán valamit csinálni ? Csak mert nam nagyon láttam olyan videót amiben mutogatták volna az űrhajó belsejét hogy valamelyik karakter ott sétálgatna. Valószínű, hogy a megjelenést kővető pár napon viszik majd, aztán jönnek a tesztek az eladások meg elég gyorsan csökkeni fognak. 1-2 hónap aztán ez is megy a game pass-be :D
2.
2.
hedzsooo
#1: Elsők között leszek aki "teszteli" majd (mármint a megjelenése napjától számítva), 1-2 mondat erejéig szívesen írok róla majd itt is. ;)
1.
1.
Darksiders84
Kíváncsi leszek a tesztekre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...