Sifu - lessünk be a kulisszák mögé!

Néhány hónapot még várnunk kell a Sloclap stúdió látványos verekedős játékára, de ha kedvünk tartja, már most beleshetünk a kulisszák mögé. A legújabb videó a Sifu látványos harcrendszeréről árul el néhány érdekességet.

Az Absolver fejlesztői jövő februárban egy újabb bunyós játékot eresztenek a piacra, a Sifu azonban egy sztoriközpontú kaland lesz, elképesztően látványos kungfumozdulatokkal. Az pedig világos, hogy a francia csapat mindent megtett azért, hogy autentikus módon ábrázolják a harcművészeteket: ahogy azt a mellékelt videó is bemutatja, Benjamin Colussi Pak Mei mesterrel együtt dolgozva elképesztően látványos harci koreográfiát sikerült rögzíteniük.

A precíz és villámgyors ütések azonban nem csak puszta kézzel jelennek meg a játékban, hiszen a fiatal harcművész bosszúhadjárata során számos fegyvert kézbe vehetünk majd. Bottal, baseball ütővel vagy akár bozótvágóval is felfegyverezhetjük magunkat, a több mint 160 egyedi harci animációnak köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy a helyén lesz az akció látványa.

A Sifu 2022. február 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2 komment - szólj hozzá!