Rainbow Six: Siege - bemutatkozott Thorn

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Rainbow Six: Siege következő operátora, Brianna “Thorn” Skehan, aki a védők oldalát erősíti majd. Az új specialista az Operation High Calibre részeként csatlakozik a többiekhez.

Egy nagyon rövid előzetes kíséretében mutatkozott be a Rainbow Six: Siege következő specialistája, Thorn. A videóból mindössze annyi derül ki, hogy a védők oldalát erősítő operátornak lesz egy speciális gránátja, ami a támadókat érzékelve robban csak fel, robbanáskor pedig pusztító repeszekkel lepi el a területet. A Ubisoft szerint olyan lesz a repeszek közelében lenni, mint amikor egy kaktusz kedvesen figyelmeztet, hogy épp mezítláb készülsz rálépni. Vagyis nem kevésbé félelmetes, de mindenképpen érdemes lesz alkalmazkodni, ha a gránát közelébe kerülünk.

A Ubisoft azt is megerősítette, hogy november 8-án, azaz holnap 18:30-kor részletesebb bemutatót is kapunk az új védőről, illetve az Operation High Calibre-ről is. Az eseményt a Twitchen tudjátok majd követni, illetve természetesen mi is készítünk összefoglalót az ott elhangzottakról. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...