Uncharted: Drakes Fortune - új gameplay movie

  • Írta: tjames
  • 2007. május 17.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az Uncharted: Drakes Fortune első komolyabb videója az idei Gamers Day-ről: bizton állíthatjuk, ezt a címet meg kell jegyezni!
Megérkezett az Uncharted: Drakes Fortune első komolyabb videója az idei Gamers Day-ről: bizton állíthatjuk, ezt a címet meg kell jegyezni!



Korábban már láthattunk a címről egy 3D-s képet is, de most videó formájában kényezteti a retinánkat! Ford Fairlane kifejezésével élve: Lara Croft bek*phatja! Az Uncharted nagyon jó fizikával és grafikával megáldott akció-kaland játéknak ígérkezik. Kötelező darab!
13.
13.
game master
hát ez egy fasza játék lesz ps3 most megmutatja a valódi erejét.még az xbox fanosok is belátják 1000xer jobb játékok lesznek mint a szaros 360on.nem is csodálom hogy sokat kell várni a ps3 játékok megjelenésére mert az iylen jó játékokhoz idő kell.sztem azért fog gy kicsit csúszni a stranglehold ps3on mert jobban fel akarják csigázni.
12.
12.
Raider
de ha ezek ki akarnák nyírni egymást, akkor kő kövön nem maradna
11.
11.
Raider
hát, nekem a tomb raider jobban bejön. meg vannak még páran akik össze akarnák zárni a csávót és Larát.legalább 3 ilyen videót láttam a youtube-on. ők így képzelnék el a TR 8-at
10.
10.
Pukhi-zik
csávó ugrik oylat mint Jordan de ugy fut mint aki bevan szarva .. lol
9.
9.
daevidt
Jó, nem tűnik rossz játéknak, de honnan veszed, hogy jó a fizikája?:O mi a jó benne, amikor a tereptárgyak fölött áll a főszereplő ahelyett hogy rajtuk lenne, vagy amikor kb 10 métereseket ugrik? esetleg ahogy megkapaszkodik mindenben, amikor le kéne esnie? de az esés sebessége sem igazán földi gravitációra utal. Ne érts félre, nem a játékkal van bajom, mert bírom az ilyeneket, mint pl a Prince vagy a Tomb Raider sorozat, de minek írod, hogy jó a fizika, ha egyszer nem az?
8.
8.
Man
Nekem is nagyon bejön, és úgyis ps3-at akarok majd venni:D:D
7.
7.
Kolipoki
Hát nekem valahogy nem jön be. Megmagyarázni hogy miért azt nem tudom. Pély Barnát idézve ez most nem jött át.
6.
6.
naval
nem tűnik ez rossznak!

a hangulat a lényeg,ha azt el tudják csípni akkor oké.
5.
5.
Nekem Lara 2000 poligonból álló melle jobban bejövős.. :DD
4.
4.
Myko Alto
Neem Fojesz fiam, tuti kapunk részletesebb magyarázatot is nemsokára :P
3.
3.
fojesz
Esetleg még több felkiáltójellel? :)
2.
2.
Myko Alto
Na ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
1.
1.
Myko Alto
Ez fölöttéb igéretesnek tűnik! Nekem nagyon bejövős :) Báááár...amikor a vizben fut előre, nem látom hogy hullámzana a lába körül a viz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...