Fűnyíró szimulátorral bővül az Xbox Game Pass

Noha azt még nem tudjuk, hogy mikor kerül sor rá, azt a fejlesztők már megerősítették, hogy hamarosan a Lawn Mowing Simulator is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Dinamikusan bővül az Xbox Game Pass játékfelhozatala. Nemrég számoltunk be arról, hogy milyen újdonságokra számíthattok még novemberben, a minap pedig a Skyhook Games erősítette meg, hogy népszerű fejlesztése, a Lawn Mowing Simulator is bekerül majd a szolgáltatás kínálatába. Dátum még nincs, a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy már nem kell sokat várni a címre, amely PC-n és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz az előfizetés révén.

A Lawn Mowing Simulator launch trailere

Az augusztusban megjelent Lawn Mowing Simulatorban az angol vidéken kell füvet nyírnunk, ehhez pedig számtalan céleszközt kapunk, többek között a Toro, a SCAG és a STIGA gépeit is meghajthatjuk. A karriermódban mindenféle megbízásokat teljesíthetünk, de van kihívásmód is, ahol másokkal mérhetjük össze a tudásunkat. Jó hír, hogy a fejlesztők bővítik is a játékot: még idén megérkezik a szegélynyíró és a lombfúvó is a kütyüink közé.

10 komment - szólj hozzá!