Készül a Szárnyas fejvadász-sorozat

Ridley Scott a BBC-nek adott interjút A Gucci-ház közelgő bemutatója kapcsán, ahol megerősítette, hogy klasszikus filmje, a Szárnyas fejvadász is sorozatos formában térhet majd vissza. De szót ejtett az Alien tévés kitérőjéről is.

Hamarosan bemutatják a hazai mozik is Ridley Scott következő filmjét, A Gucci-házat. A közeledő premier alkalmából a rendező nemrég interjút adott a BBC-nek, ahol a 83 éves direktor megerősítette, hogy A nyolcadik utas: a Halál mellett a Szárnyas fejvadász is tévésorozatos kitérőt kaphat.

Scott elmondta, hogy a Szárnyas fejvadász tévés projektje jelenleg előrehaladott fázisban tart, ugyanis már elkészültek a pilot forgatókönyvével és a teljes, tízórásra tervezett sorozat történetének a váza is megvan már.

Az Alien-sorozat is jó ütemben halad, ott is készen van már az első epizód forgatókönyve. A végleges műsor pedig jó eséllyel egy 8-10 órás kikapcsolódást ígér majd. Ez a sorozat egyébként egy ideje már készül, ugyanis mint ismert, az FX rendelte be, a showrunner Noah Hawley lesz. A csatorna elnöke korábban úgy jellemezte a projektet, hogy ez lesz az első Alien-történet, ami a Földön játszódik majd, a rajongók pedig arra számíthatnak, hogy az első rész időtlen horrorhangulata ötvöződik majd a második rész féktelen akcióival.

14 komment - szólj hozzá!