Ezt tudja a next-gen Assetto Corsa Competizione

Jövőre az újgenerációs konzolok is megkapják az Assetto Corza Competizione saját erőforrásaikhoz szabott változatát. Az új előzetes a next-gen kiadás néhány újdonságát mutatja be – köztük a versenyzésre is ható, randomgenerált időjárást.

A 505 Games és a Kunos Simulazioni a Gamescomon élt a lehetőséggel, hogy bejelentse, az újgenerációs konzolok erejét kihasználva egy kifejezetten azokra szabott változatot is megjelentet az Assetto Corsa Competizionéből. A next-gen verzió megjelenése 2022. február 24-én esedékes, és azok, akik PlayStation 4-en vagy Xbox One-on rendelkeznek a játékkal, ingyenesen beszerezhetik.

A friss előzetes az újgenerációs kiadás néhány újdonságát mutatja be, miközben általában is szemügyre vehetjük, hogyan pörög 4K felbontással, 60 fps-en az autóverseny. A felújítás nemcsak a látványt érinti: habár a teljes nap-éj ciklus és a randomgenerált időjárás sokat tesz az atmoszféráért, főleg az utóbbi az útviszonyokat is befolyásolni fogja.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!