Megkapta végső előzetesét az Icarus

  • Írta: gorien
  • 2021. december 2.
  • Videó
Link másolása
Az Icarus egy túlélőjáték lesz egy idegen bolygón, ahol a balul elsült terraformálás embertelen körülményeket teremtett. A csavar az, hogy nem a végtelenségig játszunk, hanem bizonyos ideig tartó küldetésekért ereszkedünk a felszínre.

Dean Hall, a DayZ megalkotója egy újabb túlélőjátékkal jelentkezik néhány napon belül. Az Icarust először egy éve láttuk, és ugyan néhányszor megcsúszott (legutóbb novemberre ígérték), de december 4-én végre megjelenik PC-n ez a kooperatív, akár nyolc fővel is játszható kaland.

Egy űrállomásról utazunk majd le időről időre a játék helyszínét adó bolygó felszínére, egy afféle futurisztikus aranyláz miatt: kiderül ugyanis, hogy az egzotikus anyag, ami megakadályozta a telepeseket a planéta terraformálásában, nagyon is értékes. Napokig vagy akár hetekig tartó küldetésekre indulunk, ahol a zsánerdarabokhoz hasonlóan gyűjtögethetünk, bázist és felszerelést építhetünk, miközben igyekszünk túlélni minden viszontagságot.

A RocketWerkz ígérete szerint az Icarusban a rajt után kiemelt figyelmet fog kapni a háttértörténet. A közelgő megjelenést egy húszperces kisfilm is kíséri, amely tovább építi azt a világot, amit a korábbi élőszereplős előzetesek már elkezdtek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...