A Take-Two ügyvédeinek nem tetszik az It Takes Two

Nem verték nagydobra, de a Hazelight lemondott az It Takes Two védjegyéről, miután a Take-Two jogászai kifogásolták azt a névhasonlóság miatt. Az már nem derült ki, hogy ez milyen hatással lesz a játék jövőjére.

Az It Takes Two Josef Fares legutóbbi - egyébként remekül sikerült - kooperatív játéka, azonban a minap kénytelen volt lemondani a játék védjegyéről, miután a Take-Two ügyvédei kifogásolták azt a névhasonlóság miatt. Az ügyet egyik fél sem verte nagydobra, de pontosan lekövethető a hivatalos csatornákon keresztül.

Az Eurogamer meg is kereste a játékot fejlesztő Hazelightot a témában, azonban a történtek megerősítésén kívül több infót nem sikerült kideríteniük. A csapat szerint remélhetőleg megoldódik majd a dolog, de az már nem derült ki, hogy miként érinti ez a játék értékesítését vagy a jövőjét, például az esetleges folytatását.

A Take-Two egyébként kifejezetten aktív ezen a téren, és előszeretettel talál meg olyan cégeket, amelyek a saját vagy egy termékük nevében a "rockstar", a "social club", a "mafia" vagy a "civilization" szavakat, illetve kifejezéseket használják.

8 komment - szólj hozzá!