Final Fantasy VII - frissíthető lesz a PS Plus-változat

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
Noha márciusban a Final Fantasy VII Remake-et is hozzácsapták a PlayStation Plus játékaihoz, a játékosoknak szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy az ingyenes letöltéssel élők nem frissíthetik a címet a next-gen verzióra. A héten ez megváltozik.

A nyáron PlayStation 5-re is megjelent a Final Fantasy VII Remake, a next-gen verzióra azonban csak azok frissíthettek ingyenesen, akik meg is vásárolták a PlayStation 4-es változatot: azok, akik márciusban éltek a lehetőséggel, és a PlayStation Plus-előfizetésük révén ingyenesen töltötték le a címet, kimaradtak ebből.

A jó hír az, hogy a Square Enix hamarosan változtat ezen, a kiadó Twitteren jelentette, hogy december 22-től a PlayStation Plus-kiadás is frissíthető lesz a next-gen változatra. Habár a Yuffie Kisaragit főszerepeltető Episode Intermission bővítmény továbbra is fizetős marad, limitált ideig azt is akciósan, 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

A Final Fantasy VII Remake egyébként épp a múlt héten jelent meg PC-re, a jelentések szerint azonban rettenetes állapotban van a port - dacára annak, hogy jóval drágább, mint egy átlagos PC-s játék. Minderről egyébként épp a Digital Foundry csapata számolt be, szerintük "hosszú ideje ez a legrosszabb AAA-s PC-s átirat", és "senkinek nem ajánlják a megvásárlását".

A cím egyébként Epic Games Store-exkluzív, de adatbányászok szerint csak idő kérdése, hogy Steamre is eljusson.

7.
7.
nemfontos
#2: Szerintem meg egy elképesztően szórakoztató játék, még akkor is ha a történetnek csak kis töredékét készítették el. Ebből a koncepcióból tökéletes lesz majd a történet többi részét is végigjátszani. Abban igazad van hogy voltak benne "töltelék feladatok" de még így is megcsináltam lényegében mindent, mert érdekelt.
Ízlés dolga, de szerintem nagyszerű darab.
6.
6.
nemfontos
#1: Mivel ez a mondat sokszor eszembe jutna ha xbox -om lenne, ezért inkább ps5 -öt tartok. Ha minden játék amit szeretek meglenne mindkét gépen, nehezebb volna a választás.
5.
5.
gegory
Miért lassú az animációk, miért soka HP a szörnyeknek és miért sok a töltelék?
Anno az első CD (ami a remake-nem jelenleg tartalmazza) az kb 2-3 óra játék idő. Meg kellett tölteni, fel kellett vízezni az alap játékot, hogy legyen pofájuk elkérni érte 30e. Mellesleg az assetek, modellek texturák gyönyörűek. A régi karik újra gondolása szuperek bár kicsit zavaró volt, hogy Jassie ennyire nyomult Cloudra XD
4.
4.
gucho
#2: Nekem meghatározó játék volt az eredeti gyermekkoromban, így kíváncsi lennék a felujitott verzióra.
3.
3.
crytek
#1: Szerintem tuti jön majd...Nyugi. Ott legalább game passos lesz majd :)
2.
2.
tyber16
#1: Miért? Komolyan mit eszik mindenki ezen a játékon? A világ legvontatottabb legunalmasabb játéka! A sztori egy negyede az egésznek és tök fölöslegesen kavartak bele ilyen kingdom hearts-os elemekkel. Aztán Mivel ez csak egy negyed sztori az egész játék kullog mint az állat! Minden animáció lassú, 3 perc ahogy Cloud átmegy egy szűköleten. Minden ellenfél 300000 hp-val bír hogy a harcok is hosszúak legyenek. A mellékküldetések szokásos találd meg a macskámat szintű szarok. Még csak azt se lépték meg hogy Midgard-ot valamennyire open world-nek csinálják, van 2 szabadabb fejezet ahol mászkálhatsz de ennyi. Az egész játékon látszik hogy húzták mint a rétestésztát, hogy valahogy kijöjjön egy japán játékidő különben ciki lenne. A grafika talán most a next gen patch-el lett vállalható mert előtte a karaktereken kívül minden ocsmány mosott volt és ez egy 2 lemezes 100 gigás játék. Az egyedüli jó dolog szerintem is benne az a legvége boss harc ami amúgy sztori szerint nem is illik oda de legalább van mert nem lehet FF7 ugye Sephirot nélkül még úgy is hogy ő eredetileg nem nagyon szerepel a Midgard-os résznél. Mindenhol repülnek a 8-9 pontok erre a játékra és fel nem fogom miért. A hangulat oké meglehet mert van neki de komolyan annyira egy direkt nyújtott húzott játék hogy nem igaz.
1.
1.
gucho
Ezt a játékot hiányolom igazán az Xbox-ról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...