Jövő nyáron érkezik a DNF Duel

  • Írta: gorien
  • 2021. december 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Neople és a Nexon új irányba viszi el a Dungeon Fighter Online című MMO világát. A DNF Duel egy verekedős játék lesz, amiben az alapjáték kasztjait irányíthatjuk karakterként.

A Koreából útnak indult Dungeon Fighter Online a világ legnépszerűbb játékai között van számon tartva, a 16 évnyi történelme pedig hamarosan egy új formában kerül a játékosok elé. Nemrég számoltunk be mi is róla, hogy a Nexon úgy döntött, bebikázza a DNF Duel marketingjét, ami hosszas hallgatás után szinte naponta jelentkezett valamilyen videóval az elmúlt hónapban.

A karaktereket és funkciókat bemutató rövidebb anyagok sorát egy teljes előzetes zárta, amely végre olyan fontos információkat is felfedett, mint hogy a játékra 2022 nyarán számíthatunk, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

A DNF Duel (amelynek a megalkotásában a Guilty Gear-szériáról ismert Arc System Works is besegít) egy oldalnézetes verekedős játék lesz, amelyben a karaktereket az eredeti MMO kasztjai adják: irányíthatjuk a Berserkert, a Hitmant, a Grapplert vagy a Kunoichit is. Kezdetben tíz karakterből válogathatunk, amelyek mind sajátos harcrendszerrel rendelkeznek, ezzel pedig egyedi taktikákra adnak lehetőséget.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...