Little Devil Inside - még egy évet várhatunk rá

  • Írta: gorien
  • 2021. december 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Little Devil Inside egy érdekes kalandjáték lesz, aminek a fejlesztését olyan régen kezdték el, hogy még Wii U-ra is ki akarták adni. A PlayStation friss Instagram-posztja leszűkítette a 2022-re halasztott megjelenés dátumát.

A Neostream Interactive hat éve kalapolta össze a kezdőösszeget a Little Devil Inside-hoz, ami azóta is szorgalmasan készül. Legutóbb az októberi State of Playen találkozhattunk ezzel a különlegesnek ígérkező kalandjátékkal, amikor 2022-es megjelenést jósoltak neki, ennél pontosabbat azonban nem mondtak a készítők. A PlayStation egy friss Instagram-posztja azonban konkretizálhatja a helyzetet.

A független fejlesztésű játékokat felvonultató válogatásban a már megjelent Five Night at Freddy's: Security Breach és a február 8-ra időzített Sifu is szerepel – utóbbi „2022 tavasza” megjegyzéssel, míg a Little Devil Inside-nál a „2022 tele” virít.

Ez alapján bőven várhatunk még a játékra, ami a legutóbbi információk szerint PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Nintendo Switchen lát napvilágot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...