The Anacrusis - elstartolt a korai verzió

  • Írta: szlav
  • 2022. január 16.
  • Videó
Link másolása
Szárnyat bontott a The Anacrusis korai változata a Steam Early Access és a Microsoft Game Preview programjában. A sci-fis Left 4 Deadként jellemezhető kooperatív lövöldében egy jókora hordányi idegen lénnyel kell megküzdenünk.

A tavalyi E3-on láttuk a The Anacrusis első előzetesét, a klasszikus Star Trek-sorozatokra emlékeztető retrofuturisztikus látványvilág pedig már akkor felkeltette az érdeklődésünket. Nos, ha ti is egy cipőben jártok velünk, akkor van egy jó hírünk: a játék korai változata máris elstartolt Steamen és a Microsoft Game Preview programjában - ez utóbbi azt jelenti, hogy Xbox Game Pass-előfizetéssel is hozzáférünk a játékhoz PC-n vagy konzolon! A jeles alkalmat egy friss kedvcsinálóval ünnepelte a Stray Bombay csapata, íme:

A 2019-ben alapított stúdió élén egyébként Chet Faliszek áll, aki korábban a Valve legnagyobb sikersorozatain (Half-Life, Left 4 Dead, Portal) dolgozott íróként. Az ő agyából pattant ki tehát az ötlet, miszerint a jól bejáratott kooperatív zombilövölde formuláját ki lehetne próbálni sci-fi körítéssel is. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy a Stray Bombay már előre leszögezte, hogy a The Anacrusis fejlesztésébe be szeretnék vonni a játékosokat és a modderközösséget is - ezért tették elérhetővé ilyen hamar a játék korai változatát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...