Huttballozhatunk is a Star Wars: Huntersben

  • Írta: gorien
  • 2022. február 15.
  • Hír
Link másolása
A mobilokra és Nintendo Switchre készülő Star Wars: Hunters kölcsönvesz egy népszerű játékmódot a The Old Republictól. A fejlesztők alig várják, hogy ez a kis főhajtás egy újabb közönségnek is bemutassa a Huttballt.

A Star Wars: Hunters egy 4v4 felállású, free-to-play arénajáték lesz, amelyben a switches és a mobilos játékosok a galaxis legkülönfélébb hőseit irányíthatják egymás ellenében. A gladiátormeccseknek szentelt Vespaara bolygón számos, a franchise-ból ismerős helyszínen küzdhetünk majd, de a Zynga elárulta, hogy nem csak lövöldözni fogunk a játékban.

A fejlesztőcsapat kölcsönvesz egy játékmódot a Star Wars: The Old Republicból. A Huttball, amit eredetileg 8v8 felállásra találtak ki, de a Huntersben 4v4-re egyszerűsítenek, egy fordított Capture the Flag: egy labdát kell megszereznünk, és azt az ellenfél térfelére vinnünk. Az egymással küzdő csapatoknak nemcsak egymásra kell figyelniük, az arénák ugyanis számos veszélyt rejtegetnek majd.

Emellett megismertünk két új karaktert is, mindkettő a supportok sorát erősíti. Sprocket egy mon calamari, aki egy arzenálnyi droidot vethet be védekezésre és támadásra is, míg Skora egy rodiai orvos, aki egyszerre képes gyógyítani a társait és sebezni az ellenfeleit.


A Star Wars: Hunters idén jelenik meg Nintendo Swtichre, illetve Android- és iOS-eszközökre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...