Vasárnap újabb Pokémon Presents érkezik

  • Írta: szlav
  • 2022. február 25.
  • Rendezvény
Link másolása
Vasárnap délután újabb bejelentésekre számíthatunk a Pokémonok világából. Mivel a hivatalos Pokémon-napon, vagyis a Red és Green születésnapján vetítik az előadást, biztos, hogy érdemes lesz odafigyelnünk.

Február 27-én ünnepli a huszonhatodik születésnapját a Pokémon-franchise, így mérget vehetünk rá, hogy a japánok ezúttal sem hagyják ki a jeles ünnepnapot. A The Pokémon Company már néhány nappal ezelőtt elkezdte leleplezni a legfrissebb projektjeit, a nagy bejelentésekre azonban csak vasárnap számíthatunk. A vállalat Twitterén már be is lengették, hogy magyar idő szerint délután 3 órakor vetítik a Pokémon Presents következő adását, így ha ti is kedvelitek a csatázó szörnyecskéket, akkor ne maradjatok le a műsorról!

 

Habár pontos menetrendet egyelőre nem kaptunk, szinte garantált, hogy hallunk majd újdonságokat a nemrég megjelent Pokémon Legends: Arceusról, a mobilon és Switchen óriásit futó Pokémon Unite-ról, a továbbra is népszerű Pokémon Góról, illetve az új Detective Pikachu-játékról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...