For Honor - a héten rajtol a keresztplatformos játék

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 14.
  • Letöltés
Link másolása
Öt évvel a megjelenése után kapja meg a keresztplatformos játék lehetőségét a For Honor. A Ubisoft két fázisban rajtoltatja el az új funkciót, ezek közül az elsőre már a héten sor kerül.

Crossplay-támogatást kap az öt évvel ezelőtt megjelent For Honor - jelentette be a Ubisoft. A régóta várt funkció két fázisban rajtol el, ezek közül az elsőre a héten, március 17-én számíthatunk, míg a második etap rajtját még nem pontosították a készítők.

Az első felvonás során a For Honor bekapcsolja a keresztplatformos játékot (ez lesz az alapértelmezett, de kikapcsolható beállítás), ami azt jelenti, hogy a játék a PC-s, a playstationös és az xboxos játékosok közül is választhat nekünk ellenfeleket. A matchmaking így lényegesen gyorsabb lesz, a Ubisoft ugyanakkor figyelmeztetett, hogy kell néhány meccs, míg a képességeink alapján rangsoroló rendszer újra beáll, és megfelelően működik majd.

Az alternatív platformokon játszó barátainkkal ekkor még nem csatázhatunk együtt, ezt a lehetőséget a második hullám élesíti majd. Habár a keresztplatformos játékot a legtöbb játékmód támogatja majd, a Campaign, a Training, az Arcade és a Ranked módok kimaradnak a szórásból, és a második fázisig a Custom mód sem lesz elérhető így. A voice chatet egyébként kikapcsolják majd a crossplay mellett, ezt szintén később vezetik vissza.

A Ubisoft arról nem tett említést, hogy a keresztplatformos fejlődés vagy mentés elérhető lesz-e.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...