Íme, a Stranger of Paradise nyitánya

  • Írta: gorien
  • 2022. március 18.
  • Videó
Link másolása
Mától belevethetjük magunkat a Final Fantasy szokatlan eredettörténetébe, a Stranger of Paradise-ba. Hogy meghozza a kedvünket Jack Garland kalandjához, a Square Enix megosztotta a játék nyitóanimációját.

A Team Ninja és a Square Enix a tavaly E3 alatt leplezte le a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint. A játék középpontjában Jack Garland és a Fény Harcosai állnak, akiknek a sötétség erőivel szemben kell visszahozniuk a fényt Cornelia birodalmába. Kedvcsinálóként a Square Enix elérhetővé tette a Stranger of Paradise nyitányát, hogy megmutassák, a hősök bizony nem semmi gonosszal készülnek birokra kelni.

A Stranger of Paradise játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en.

10.
10.
Ganzer
#8: Szintén zenész, azokat én is easy-n tolom. Csípem a hangulatát
9.
9.
Robilluma
#7: Melyik a nehezebb? Végigvinni a Sekiro/DS-t, vagy megtanulni hogy nagybetűvel kezdjük a mondatokat és írásjeleket használni?

8.
8.
Ooorky
#7: Ja, csak van akit nem vonz, hogy Simon says-t játszon órákon át...

Én pl. Yakuza-kat easy-n tolom, mert a sztori érdekel, de a kombók memorizálása meg kijátszása már rohadtul nem.
7.
7.
Freeser
nem szántam nagy mellényes kommentként, bocsánat amiért bántóra sikerült pillanatnyi mérgemben.. viszont tényleg nem értem miért nem lehet eljutni egy olyan páratlan és élvezetes játékban mint a bloodborne ,,semeddig". akár 5 perc utánaolvasással is lehet orvosolni a kezdeti nagy bajokat, dark souls játékokban meg életre gyúrsz és pajzzsal mindent kivédesz
6.
6.
A Fénybenjáró
Azért ne legyünk már ennyire nagy mellénnyel! Én magam is kedvelem a souls játékokat (méginkább a Sekirót!), de ne nevezzük már könnyűnek őket. Akinek nincs ideje napi 27 órát játszani, az könnyen beleunhat abba, ha 82-edjére hal meg ugyanannál a bossnál. Ez érthető is, nem valóak mindenkinek ezek a játékok.
5.
5.
tyber16
#4: Dehogyis az. Gyakorlás és türelem kérdése az egész. Ahogy a Nioh és a souls játékok is. Egyik se végigvihetetlen csak meg kell tanulni velük játszani.
4.
4.
Shao Kahn
Én igenis profi játékos vagyok, de nem Soulslike játékokban. Azért könyörgök mert nem szívesen mondanék le erről a jó játékról azért, mert végigvihetetlenül nehéznek bizonyul, legalábbis nekem.
3.
3.
Freeser
#1: mit könyörögsz? nem tudsz 3 gombot kezelni egy játékban az nehéz neked, akkor minek játszol???
2.
2.
tyber16
#1: Akkor örülhetsz mert van benne választható nehézség.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon tetszik, be is szerzem, de könyörgöm NE legyen olyan nehéz mint pl. a Bloodborne (abban nem jutottam el semmeddig), hanem legyen könnyített mint a Star wars Fallen order (azt végig tudtam vinni).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...