The Sims 2: Bon Voyage bejelentés képekkel

  • Írta: Daks
  • 2007. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb The Sims 2 kiegészítőt van szerencsénk bemutatni. A Bon Voyage-ban szeretett virtuális családunkat nyaralni küldhetjük el - rájuk is fért már.
Újabb The Sims 2 kiegészítőt van szerencsénk bemutatni. A Bon Voyage-ban szeretett virtuális családunkat nyaralni küldhetjük el - rájuk is fért már.

A szimeket kempingbe, a hegyekbe, vagy akár a trópusi szigetekre is elvihetjük vakációzni. Válasszuk akár a luxus ellátást biztosító drága hawaii hoteleket, akár a távol-keleti "darázsfészek-szállót", rég óta nevelgetett karaktereink meg fogják hálálni a kiruccanást, és millió új elfoglaltsággal örvendeztetnek meg majd minket - és persze magukat. A játék bejelentése mellé három új képet kaptunk, ezeket pár sorral fentebb máris megszemlélhetitek!
13.
13.
Dudusch
A Sims kettőhöz azért csinálnak olyan kiegészítőket, ami már volt az egyben is, mert az egynél is baromi nagy sikert arattak ezekkel, ezért a kettőre is bőven megérte nekik elkészíteni.

És a 8 kiegészítőből, csak 3 volt, ami szerepelt a Sims egyben is, ezek voltak a legnépszerűbbek. Persze mi is észre vettük, hogy ismételnek néhányat, de kit érdekel? Ha jó volt, akkor örömmel játszom a kettesre való verzióval is, ami lényegesebben másabb, mint amilyen volt.

Abban pedig teljesen egyetértek, akinek nem tetszik, ne is foglalkozzon vele, mi pedig majd örülünk, hogy még több mindent lehet csinálni a játékban. :)

12.
12.
TiCSi83
Már elnézést, de úgy beszéltek, mint ha legalább is kötelező lenne játszani a Sims 2-vel, vagy megvenni azt! Nem tetszik! Hát ne foglalkozz vele, nem kell a kiegészítő? Nem veszed meg....

Egyszerűen magas nekem ez az egész... :)

Amúgy meg egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy az EA korlátolt, mert ugyan azokat a kiegészítőket dobja piacra a 2-höz, mint az 1-hez. Mit kéne neki kiadni? Sims 2 - Űrutazások? Az már nem a valódi élet szimulációja lenne, amire szerintem ezt a játékot teremtették... De ezt mindenkinek kénye kedve eldönteni, szó mi szó, nagyon jó játék, aki tud csináljon jobban, az előtt megemelem a kalapom!
11.
11.
Sannana
Hát...szente mindenki azt gondol amit akar, de azért észrevehetően nem ugyan az mint a sims 1...a sims egyet mindig is utáltam, de szentem a 2 naggggyon jó...de én úgy gondolom, h mindenki úgy szereti ahogy akarja, de akkor sem ugyan olyan mint az 1...!!!
10.
10.
huszti
ez meg már unalmas, luxus sátra lehet majd építeni?
9.
9.
huszti
a sims 1-be a Pets az Unleashed-del egyenlő.
8.
8.
ATi0021
Lassan vehetek egy merevlemezt csak a Sims 2-nek.
7.
7.
Goku1
Én szeretem a sims et de ez már túlzás: Anyi sims van már min irakban a terroristák.

6.
6.
ATi0021
Ezt a Sims 1-ben On Holiday volt. Megint eljátszák ugyanazt. Aztán jön a Sims 3 és kezdődik minden elejéről.
5.
5.
SWBF2
Én már a fejére csapnék az EA-nek
4.
4.
Dakkon
a poén az h anno az első szériás simekhez is ugyanilyen kiegeket adtak ki, ami a totál fantáziátlanságról tanuskodik! csak ott asszem holidays (nem bizti) volt a neve, mint ahogy pl. a Pets-nek is volt egy elődje. mindenesetre ebben a elgszörnyűbb h van aki ezt nme veszi észre és meg is veszi
3.
3.
Mililiter6527
lassan már úszni fogunk a kieg.-ekben
2.
2.
SanAndriska
Hiányzott mint szegény kutyának a bolha.
1.
1.
Carbon
Bumm megint egy. Mennyi van már ezekből?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...