MS Flight Simulator - megszépül az Ibériai-félsziget

  • Írta: szlav
  • 2022. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Megkapta a legújabb jókora frissítését a Microsoft Flight Simulator. A nyolcas számú World Update Spanyolországot, Portugáliát, Andorrát és a Gibraltár térségét teszi még gyönyörűbbé.

A mai napon élesedik a Microsoft Flight Simulator legújabb óriásfrissítése, a World Update VIII. Ezúttal Európa mediterrán régiója, azon belül is az Ibériai-félsziget kapott jókora ráncfelvarrást, a frissítést kísérő bemutatóvideó pedig arról árulkodik, hogy óriási élmény lesz a Pireneusok felett vagy az Alborán-tenger környékén repkedni.

A csomag Spanyolország, Portugália, Gibraltár és Andorra régióit frissíti fel új, magas részletességű fotogrammetriai felvételekkel, illetve ahogy az ilyenkor lenni szokott, az érintett országok legfontosabb látványosságai is megkapják a nekik járó egyedi épületmodelleket. Összesen 99 ilyen helyszínnel, számos kézzel szerkesztett repülőtérrel és 13 új kihívással bővül a világméretű repülőszimulátor.

3.
3.
GAMEROD
#2: Nincs. Már az is külön öröm, ha nem rontott el valamit az update.
2.
2.
Zuzmo
#1: A kettő között nincs összefüggés.
1.
1.
GAMEROD
Teljesebb lett volna az öröm, ha első körben a hiányosságokat pótolják, és utána cifrázzák a dolgot. Nem igaz hogy ami a korábbi részekben és egyéb szimulátorokban alap, annak ebben nyoma sincs, ami pedig van, az nem működik jól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...