Need for Speed: Pro Street - még egy nap

  • Írta: Daks
  • 2007. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Még egy nap és kilenc óra van az új Need for Speed bejelentéséig. A premier pillanata egészen pontosan péntek hajnali 3 órakor lesz. Már nagyon várjuk!
Még egy nap és kilenc óra van az új Need for Speed bejelentéséig. A premier pillanata egészen pontosan péntek hajnali 3 órakor lesz. Már nagyon várjuk!

Az NFS széria legújabb részét sokan Need for Speed: XX-nek, vagy NEXT-nek nevezik, viszont most már halál biztos, hogy a Pro Street alcímet fogja viselni. Akinek van kedve másodpercről-másodpercre végigizgulni a premier pillanatáig hátralévő időt, az látogasson el az alsó linkre, és tapadjon rá a visszaszámlálóra. Jó szórakozást hozzá! :)

26.
26.
StokyG
állítolag péntek hajnal 3 kor lesz demo végre!!!

de jobban örülnék ha már játszanék vele:P
25.
25.
attila65434
pro street demó??????????,,mikór lesz

24.
24.
attila65434
hát nem tom elég keveset muttattak a videjból de remélem nem olyan lesz mint a underground 1 !!!!!!!!!!!!!!!! amugy nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni a heroes 4 - et demóról van szó meg a pro street nél nem tudja valaki??????????????,

23.
23.
Binder
Nem tom azt figyeltétek-e a videóban, hogy az első és a hátsó kerék, külömböző!!!!!!!!!

No má csak 8 óra... :0)
22.
22.
ATi0021
Bocsi, de én csak azt írtam amit olvastam.
21.
21.
Binder
Én mindig meg voltam elégedve az épp aktuális résszel...kivéve a Carbont...bár abban is találtam 1-2 jó dolgot, de alapvetően azt nagyon elkú*ták...

Ezt a részt is várom nagyon...még 14 óra és 3 perc... :0)
20.
20.
Noel Ryyka
hát pont ez az! mé pro street ha nincs benne utcai verseny?

19.
19.
ldavid
a porshe volt a legjobb, a legmagasab értékeléseket is az kapta

amúgy a pályán való versenyzés szerintem nem rossz, az U2-ben is volt ilyen, URL néven
18.
18.
Pukhi-zik
az U 1 az egyik legjobb nfs tee
17.
17.
Utys
A borzalmasan gyenge Porsche Unleashed? Amiről süt a profizmus? Szemben a "nagyon jó" Hot Pursuit kettővel, ami elég átlagos lett. Az Underground 1, mint egyik legjobb darab? Szinte semmit nem adott csak annyit hogy este van, tuning autókkal megyünk.



A fejlesztők meg azt csinálják amit az EA mond. Választásuk meg nem nagyon van.
16.
16.
Madd Dogg
nem értem. valaki beírja, hogy csak versenypályán lesz, és egyből készpénznek veszitek... EMBEREK!!!! A neve PRO STREET!!!! ha street-utca, hogyne lenne már benne. még be sem jelentették, honnan tudna bármit is egy lengyel újság? megmarom magam...



attól h. nem harangozzák be, még lehet nagyon jó. sőt emlékszek még azokra a részekre, U1, meg az előttiek, amikor még nem volt netem, hogy csak akkor tudtam h. van új nfs, mikor haver szólt, hogy látta cd-s boltban. sokkal jobb volt, akkor tudtam saját véleményt alkotni. a Carbonnál már minden hírt kívülről belülről vágtam, kiismertem a játékot, demót nyomtam, és mire odakerült a dolog, hogy tolhassam, egyszerűen szarnak untam magam előtte....



am. a NFS nem tuningjáték, nem is pályajáték. egy olyan autósjáték, amely mindig egyedi lesz, és a legújabb divatnak behódolva csalogatja a játékosokat gép elé, azokat is, akik amúgy egyáltalán nem érdeklődnek az autóversenyzős játékok iránt, mert azt mondják, hogy csak egy adott pálya amin végig kell menni....





szerintem ez valami igazán nagy lesz. sokan bírálták a MW-et, mert új volt, de a játékosok nagy része szerette, inkábba kritikusok szálltak rá. .. ezek alapján visszaállították az utcai unalomtuningra a Carbont, már a neve is jelzi... és mit kaptak? mindenki az u2-t sírta vissza, és mikor megkapták felturbózva, gyönyörűen kidolgozva, rájöttek, hogy valójában már unják ezt a stílust. bele lehet gondolni, milyen nyomás van ilyenkor a fejlesztőkön. mert a kiadót lehet utálni, mint az EA-t én is utálom, de a fejlesztők mindig valami jót akarnak készíteni. és ilyen nyomás alatt születnek a legjobb darabok, mint anno az U1, vagy a borzalmasan gyenge Porsche U után a Hot Pursuit felelevenített változata, a HP2.
15.
15.
kismimo
nem jelenik meg ps2 re ???
14.
14.
Waz
Csak versenypályán lesz DE lesz újra drift + én ennek örülök a legjobban:gyorsulási versenyek.Allítolag ki lehet majd kapcsolni az ABS-t meg ilyen kütyüket amiket az utóban ki-be lehet kapcsolgatni.
13.
13.
felegyi
Na én fennleszek 3 ig!
12.
12.
t.roli
A gran turismoban is van városi pálya:D

Nem várom de kipróbálom.

Remélem magyar lesz ez is mert én nekem a magyarság a szívem csücske

Amúgy én úgy érzem hirtelen jelenik meg, és nem volt nagy előhangja. Szal ez megint egy összedobott vacak lesz(sztem).

Nem baj ha versenypálya bár az nem need for speedes.

Ha törés lesz az sem need for Speedes és már nagyon sajnálom h nincs NFS hangulat.

Igazi NFS: NFS1, Porsche, Hot Pursuit részek, ÉS az Underground 1 és a Carbon nekem véletlen pont bejött

Ha nem lesz rendőr akkor én nagyon-nagyon pipa leszek...

RENDŐRT AZ NFS BE!!! Azért illegális autóverseny...
11.
11.
huszti
12: persze, még mikróra és mp3-ra is, ahogy az eat imsmerjük
10.
10.
Mat00
Azért nem feltétlenül lesz szar, ha csak versenypályákon lehet menni. Gondoljunk csak a Gran Turismo sorozatra.
9.
9.
ATi0021
Egy lengyel újság azt írta, hogy csak versenypályán lehet majd vesenyezni. Nem lesz utcai veseny. Tuningolni lehet és az autoscluptot is tovább fejlesztették. Ha jól emlékszem 8 Exotic kocsi lesz.
8.
8.
Carbon
Na de ezt már ne csesszék el mert grrr. Az NFSU2 után eléggé megkedveltem a játékot, de amennyire a Carbont vártam annyira csalódtam benne.
7.
7.
tombar
na erre befizetek!!! :D azért remélem ebbe a játékba beleadnak apait anyait. jó lenne már egy igazi tuningjáték az u2 után.
6.
6.
megyesfalvi_2007
Nem-e tudja valaki veletlenul az Assassins Creed PC-s valtozatanak a rendszerkovetelmenyeit??? Egyebkent en is nagyon varom az uj



NFS-et
5.
5.
Utys
Én meg hűde nem várom. :D
4.
4.
Waz
Szeretnék jelentkezni a fagyira.:D Postán elég ha elküldöd.Kérek 1-csokisat 1-málnásat és még 1-epreset.Kösziiii
3.
3.
Mililiter6527
ha valaki ezt kibírja várni akkor kap tőlem egy fagyit!!:) lehet jelentkezni!!!
2.
2.
Mililiter6527
ezt máshogy is lehetett értelmezni de mindegy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...