Bemutatkozott a mobilos Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően az imént bemutatkozott a Rainbow Six: Siege mobilos kitérője, a Rainbow Six Mobile. Az átirat szinte egy az egyben azt a játékélményt ígéri az androidos és iOS-es eszközökön, mint a nagytesó.

Beigazolódtak a pletykák, bemutatkozott a Rainbow Six Mobile, amely a Rainbow Six: Siege mobilos megfelelője. Az átirat szinte egy az egyben azt az élményt ígéri, mint a nagytesó: ötfős csapatok veselkedhetnek egymásnak, amelyek a már jól ismert, különböző képességekkel felvértezett operátorokból állnak fel.

A leglátványosabb különbséget az jelenti, hogy a Rainbow Six Mobile meccsei rövidebbek, illetve az irányítást is hozzáigazították az érintőkijelzőkhöz természetesen. Habár a teljes listát még nem fedték fel a Ubisoft Montreal srácai, a jelek szerint kezdetben kevesebb pályát és operátort kapunk majd, ezek viszont alapvetően ismerősek lesznek - a fenti artwork alapján a játszható karakterek leginkább a kinézetükben különböznek majd.

Az eddigi infók alapján a Bank és a Border pályák biztosan visszatérnek, míg az operátoroknál Caveira, Bandit, Smoke, Valkyrie, Mute, Ash, Sledge, Twitch, Thermite, valamint Hibana érkezésére fixen számíthatunk. Noha a Ubisoft több játékmódot is ígér, egyelőre csak a Secure Area és a Bomb szerepel a felhozatalban.

Megjelenési dátumunk még nincsen, de a korai változat tesztelésére már lehet jelentkezni.

1.
1.
Viktor_The_Best
nem tud erdekelni, a PC-s verzioval sem jatszom, nekem tul unalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...