Májusban lép early accessbe a My Time at Sandrock

  • Írta: gorien
  • 2022. április 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A My Time at Portia folytatásában egy sivatagmenti városkába visz az utunk, amit annak rendje és módja szerint nekünk kell felvirágoztatnunk. A My Time at Sandrock jövő hónapban kezdi meg korai hozzáférésű működését.

A Pathea Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy annyira belelendültek a My Time at Portia kiegészítőjének készítésébe, hogy inkább egy komplett folytatás összerakására álltak át. A My Time at Sandrock, akárcsak az előd, egy békés földművelős-városgondozós játék lesz, amelyben egy sivatagmenti települést kell rendbe tennünk.

Lehetünk gazdálkodóvá, építésszé, felfedezővé vagy védelmezővé is, miközben harminc különféle NPC dolgaiban segítünk, a tevékenységünk révén pedig egyre csak szebb és gazdagabb lesz Sandrock.

A stúdió eredetileg 2021-re ígérte, hogy a közönség elé engedi a játékot, de másfél hónapon belül végre tényleg elérkezik az ideje. Május 26-tól korai hozzáférésben érhetjük el majd a My Time at Sandrockot a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül. A végleges megjelenés egyelőre dátum nélküli, és ugyan további platformojat sem jelentettek még be, tekintve, hogy a My Time at Portia eljutott konzolokra is, ezt a folytatásnál sem zárhatjuk még ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...