Need for Speed: Pro Street - a leleplezés!

  • Írta: Daks
  • 2007. május 31.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts bemutatta a Need for Speed folytatását. A Pro Street alcímet viselő legújabb epizódról friss képek, sőt egy vadi új trailer is érkezett.
Az Electronic Arts bemutatta a Need for Speed folytatását. A Pro Street alcímet viselő legújabb epizódról friss képek, sőt egy vadi új trailer is érkezett.

A játék felhagy az eddig megszokott utcai illegál gyorsulással, és egy teljesen új világot mutat be. A zárt versenypályákon a legjobb és legügyesebb street racerek csapnak össze, természetesen az általuk épített autókkal. A Pro Street-ben a kocsik törni fognak, egy-egy nagyobb karambol után pedig teljesen le is lehet őket amortizálni.

Az AutoSculpt rendszert teljesen újraírták a fejlesztők, szóval garantáltan nem lesz két ugyanolyan autó a játékban. A mesterséges intelligenciát is átdolgozták, úgyhogy nem szabad meglepődni, ha a számítógép által vezérelt pilóta a győzelem érdekében megpróbál majd minket leszorítani a pályáról. Izgalmasan hangzik, mi?


A cucc PC-re, Xbox 360-ra, PS2-re, Playstation 3-ra, Nitnendo Wii-re, valamint NDS-re és PSP-re idén novemberben jelenik meg. A galériánkban összesen kilenc új kép található a játékról.

69.
69.
csuka86
Az NFS 4 utáni verziók, mind bénák (az elöttiek legalább szórakoztatóak). Az autók "fizikájának" közük sincs a valósághoz. Csinálhatnának végre egy a Live For Speed-hez hasonló, a valósághoz közelebb álló verziót is.



Lehetne a neve mondjuk Need for Speed 14years plus.

Akik ezeket a verziókat csinálják, nem ültek még kereszben csúszó autóban! Ültek már egyáltalán autóban!? Kétlem...



www.liveforspeed.com
68.
68.
roci1
Sziasztok!Én csak annyit írnék,hogy én is várom a Pro Streetet,de a Carbon is tök jó volt.Én mindegyiket élveztem.Esemény,akciódús,igazi adrenalinnövelő játékok.
67.
67.
horv
amúhy tényleg szar a carbon és igen meg fog jeleni ps2ön meg ps3on meg wii-in meg pc-én megjelenik az mindenem már sztem ha jól tom a mobilodra is fölteheted :D
66.
66.
horv
Alig várom hogy a kezembe lehesen :) amúgy sztem is a carbon nem lett jó de azért nekem tetszet egy kicsit :S
65.
65.
Titi6666
#62 Drifter

Teljesen eggyetértek veled!

Nem szeretném fikázni a játékot de szerintem tényleg a Carbon egy nagyon ratyi lett!a Most Wanted még jó is volt!De a carbon! :(

De akkor is az Underground 2 a legjobb szerintem eddig!en még most is felszoktamrakni és elhhülyülök vele! :D remélem jo lesz a ProStreet mert már nagyon várom!
64.
64.
Adrian Sutil
Álat zsir király lesz szerintem.Má alig várom,hogy othon a kezemben babusgathassam ezt a játékot!!!!Biz isten(ja ha létezik), hogy addig kinem jövök a szobámbol amig végig nem játszom!!!!!!!!!!!!!
63.
63.
adam921123 2
Valaki tudja mikor jelenik meg a boltokban a játék?

62.
62.
Less
blaze973: Te játszottál egyátalán a Carbonnal? Ugyanazok a rendőrök vannak benne mint a Most Wanted-ben, de ne zavarjon :) Különben a Carbon tényleg elég elcseszett lett, kapkodtak...
61.
61.
metallicaboy
nem kérdeztem emmit látom a kiírást!
60.
60.
metallicaboy
am szerintem az egész carbon 1 nagy kalap szar volt!
59.
59.
metallicaboy
hy mindenkinek szerintetek pro street lesz ps2-re???

előre is köszi:D:P
58.
58.
Drifter
Hy mindnki! Nem tudom nektek mi a véleményetek az Undergroun2-től a carbonig! Az U2-ben gyönyörűenmozog a kocsi a Most Wantedbe már kevésbé a Carbonban egyenesen szar! naon mereven mozog! És pattog! Az U2-ben a legjobb! Remélem a Pro Street-nél erre joban odafigyeltek! Próbáljátok ki hasonlítsátok össze az U2 és a Carbon közti külömbséget! A Carbon gyönyörű grafikájához pocsék mozgás társult!
57.
57.
blaze973
vazzeg ez naon zsír lessz sztem.DE nkem a carbonban az nem tetszett hogy nincs benne zsernyákos üldözés.ebből a szempontból sztem a carbonnál sokkkal jobb volt a most wanted
56.
56.
Callation
55.
55.
benõmenõ
Szerintem egész jók az NFS-ek csak az zavart azokban amik megvannak(Hot Pursuit2 és Undergrund2), hogy van 4-5 pálya és azokat variálja a game.
54.
54.
kopasz69
Kár hogy elhagyták a városi illegális versenyeket,de azért reménykedek hátha megérte! :(
53.
53.
tombar
szerintem megint nagyot fognak alakítani az nfs skacok, csak az a baj sztem, hogy náluk már a nagy kifejezés közepesnek számít. tehát ezzel azt szeretném kifejteni, hogy okés lesz a játék és tényleg ott lesz de az u2 óta nem adtak ki semmi jót (talán mw). a pályaverseny is jó lenne de igaza van Sliknek, hogy azéert utcának is kellene lennie, mert mégis a tuning valójában az éjszakáról és az utcáról szól. mondjuk csinálhatnák úgy is hogy lenne egy fajin alap töri amin fut az egész játék amelynek alapja term. az illegalitás. s lenneének benne kül. bemutatók (pl: hot import night) és ezen belül lennének legális futamok, melyeket nem megadott tétre nyomnánk, hanem az ellenséggel közös megegyezésre jutva egy busás haszonért, úgy mint a F&F1-ben(bör mérkőzés).

ez term. szubijektív vélemény. na mindegy remélem megint lesznek álmatlan éjszakáim a játékkal kapcsolatban.
52.
52.
gel00
A NeedforSpeed-nek nagyon széles a rajongói tábora, egyik hiányolta régem a széria autókat; meglett, másik a szabadságot; meglett, rendőrök, izomautók, komoly tuning rendszer, story, város hegyek, drift.....mind szépen lassan meglett. Az EA tele van zsöcivel, és nyilván úgy csinálja a gamet hogy a legtöbb ember elégedett legyen. Kiványcsi vagyok mikor érünk el oda, hogy mindenki szereti a game-t. Soha, mert mindig lesznek olyanok akik direkt huzzák a szájukat, mint pl.: a gyökér kritikusok amerikán a 300után. Szerintuk is állat volt a film, mert mikor kijöttek a mozibol; Wow, it's amasing..., aztán hogy valaki még egyszer odafigyelje rá azt mondja hogy, fika!
51.
51.
Adam9212
Neon nappal? lol :D Nem baj.. Carbonból hiányoltam...
50.
50.
majoros25
ÁÁÁÁ végre király !!!!! De szerintem nem marad ki az uccai verseny az U2-ben vagy az U-ban vagy a NFS Carbon- ban is voltak olyan részek amelyek rendes versenypáján voltak gondoljunk a drift-re vagy körversenyekre szerintem lesz utcai verseny is hát a neont megint nem láttam sehol :( nah mindegy nagyon várom !!! DE MIÉRT NOVEMBERBE MIÉRT :( HISZEN AKKOR VAN SULI KEZDÉS :(:( de a game lehet majd feldobja :) nagyon várom !!!
49.
49.
Adix
Egyetértek abban, hogy a régebbi részeknek megvolt az az igazi NFS hangulatuk, de én nem csalódtam egyik részben sem kivéve a Carbont. Eddig mindegyik résznek sikerült valami újat hoznia és teljesen mindegy hogy egzotikus vagy tuning versenyekről volt szó az NFS-nek nem volt ellenfele. Persze a TDU most nagyon jól sikerült de nincs meg az a hangulata ami az NFS-nek volt. Kicsit lapos. Nekem tetszik hogy sokféle NFS készült és ez már a 11. lesz ami szerintem szép teljesítmény. Én mindegyiket szerettem valamiért. Szerintem ez sem lesz rossz.
48.
48.
t.roli
Mindenkinek joga van a véleményét kimondani. Már rég csalódtam az NFS ekben, már ettől sem várok sokat. Melátjuk, de mindenestre visszatérhetnének oda ahol kezték, mert a tuning unalmas... Exotic autók és menni és szágúldani. A Test Drive tart ott most, ahol az NFSnek már régóta kéne tartania. Mert erről szólt az NFS régen. De mien régen...
47.
47.
Binder
Hát én még mindig örömmel várom eme alkoást... :0)

De mindenkinek szive joga fikázni a gémet...bár szerintem látatlanban nem sok értelme van véleményt alkotni valamiről... ;0)

Az U1-et 10x vittem végig...a többit is sokszor...uh. én ezt is várom mint a mikulást... :0)
46.
46.
dromedar
szerintem egy nagyon jó játékkal lesz dolgunk ( de azért maradhattunk volna az illegális race-nél) mind1 biztos nagyon jó lesz a játék . és amugy a video kártyát nem kell majd cserélni inkább ddr2 alaplapra 2gb-os memoriat rakjataok az jobb lesz . plusz nekem már az jó ha nehezebb lesz és kemény tuning is lesz benne
45.
45.
eXtrence
Már négy rész van az illegális versenyeitekből, játszatok azzal, de épp ideje váltani, elég unalmas már ez a sztori. Sokkal hangulatosabb lesz egy ilyen játék, persze *szubjektív* :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...