Starfield - Vasco, a megbízható útitárs

  • Írta: szlav
  • 2022. április 6.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb rövid fejlesztői videóval jelentkezett a Starfield fejlesztőcsapata. A kedvcsináló ezúttal a rettenthetetlen űrkalandorok egyik leendő útitársát, a Vasco névre keresztelt ipari robotot mutatja be.

Szinte el sem tudnánk képzelni a Bethesda szerepjátékait hű társak nélkül, a jó hír pedig az, hogy az űr sötétjében sem kell magányosnak éreznünk magunkat. A Starfield játékosai számos követőre szert tehetnek majd, legyen szó akár hús-vér emberekről vagy kevésbé organikus útitársakról - Vasco az utóbbiak névsorát gyarapítja.

A Lunar Robotics önjáró robotja igen hasznos szövetségesnek ígérkezik, hiszen amellett, hogy a megerősített acéllábak bármely tereppel megbirkóznak, az ipari munkára teremtett gép váza teherhordás közben is jól bírja a strapát (ez kifejezetten jó hír lehet azoknak, akik Skyrim fogadóiban is zsebre tettek minden sajtkereket). Emellett Vasco a veszélyes helyzetekben is megbízható társ lehet, hiszen a jómodorú robot mindennek nevezhető, csak védtelennek nem.

A Starfield idén november 11-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul már a premier napján csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához is.

15.
15.
Őrnagy
#13: De, beszélhetünk.
14.
14.
Ooorky
#12: Azért Obsidian, Bethesda, inXile egy fedél alatt nem rossz dolog, főleg ha Brian Fargo vezetésével az Obsidian csinálhatná a Fallout 5-öt...
13.
13.
crytek
#12: Csak a MS-on olyan hogy exklúzivról nem bezsélhetünk mert kb felhőbe is jön minden akkor meg tolhatod a tv-n is nem kell "konzol" hozzá szóval cseppet se olyan mint a sony
12.
12.
Őrnagy
Ez a látványvilág b...ott jó! Engem amúgy a Bethesda játékok eddig nem nagyon kötöttek le, de mivel ez benne lesz GP-ben, mindenképp kipróbálom.
Amúgy meg miért is ne készíttetne exkluzív címeket a Micro? Pontosan azzal veszítette el a pozícióját, hogy azt hitte, nincs rá szüksége. Sajnos, az eddigi címei elég gyatrák, kivéve a Forza Horizon 5, de talán egyszer sikerül valamelyik csapatból kifacsarnia egy igazi AAA játékot. Mondjuk az már világossá vált, hogy ehhez tehetség is kell, nem elég a lóvé.
11.
11.
Hab
#10: Valamiből pedig van pénze az XBox-nak a hatalmas akvizíciókra, egész biztosan a game pass-szel is nagyon szép profitot termelnek. A PS exklúzív játékok is több millió eladástól esnek el, ha nem jelenik meg más platformra.
Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik az exkluzivitás, de ezzel adják el a hardvert.
10.
10.
KopyAti
#9: Hát pont nem. Ott nincs gp.
9.
9.
Hab
#6: Ugyanezt el lehet mondani a PS exkluzívokról...
8.
8.
Hab
#5: Ideiglenes exkluzivitásról volt szó szerintem.
7.
7.
Ooorky
#6: Nem hát, különben büdös életben nem játszanék vele.
6.
6.
KopyAti
Buktak egy hatalmas tábort a játékkal. Nem baj, majd a sok olcsó jános nyomja fillérekért. Gratulálok!
5.
5.
Ooorky
#4: Bro, microsoft játék. Xbox exkluzív megmonták.
4.
4.
pszihoapu
#1: dude, bethesda jatek. mindenre IS megfog jelenni idovel. otszor is! :)
3.
3.
Ooorky
#2: De ő vett jó drágán egy párologtatót és most néhány közepes exkluzívon kívül mindent jóval drágábban tud beszerezni mint a fekete kéményre, már ha egyáltalán megjelenik rá.
2.
2.
crytek
#1: Valamilyen kijelző géped van laptop/pc esetleg tablet? Mert akkor azokon nyomhatod majd csak egy kontroller kell..még megvenni se kell game pass felhő és mehet a móka
1.
1.
Shao Kahn
Könyörgöm egyszer jelenjen meg ps5-re is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...