Idén is megmarad digitális rendezvénynek a QuakeCon

  • Írta: gorien
  • 2022. április 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Az idei sorban a harmadik év lesz, amikor a Bethesda Sofworks és az id Software digitálisan tartja meg éves rendezvényét, a QuakeCont. A pontos programot egyelőre még nem árulták el, de az időpontját már kitűzték.

Ahogy tavalyelőtt és tavaly, úgy idén is csak virtuálisan követhetjük a QuakeCon eseményeit. A rendezvény weboldala már él: köszöntőjükben a szervezők is csalódottságukat fejezik ki, hogy még ebben az évben sem ülhetnek össze a rajongókkal Dallasban, ám még mindig annyira bizonytalan a világ, hogy nem merték vállalni. Ugyanakkor eltökélt szándékuk, hogy jövőre már tényleg személyesen is látogatható legyen a QuakeCon.

Az augusztus 18-20. között esedékes esemény ezúttal is livestreamekből, online találkozókból, adományozásból, ajándékokból és virtuális LAN-partiból fog állni. Hogy a Bethesda és az id Software istállójából milyen játékokra számíthatunk, az most még nem derült ki (bővebb tájékoztatást júniusra ígértek), de a tavaly leleplezett Redfall és a Starfield várható, illetve az id Software-nél készülő, még meg nem nevezett játék is, ami „egy ikonikus FPS-sorozat folytatása lesz”.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...