Új artworköt villantott a The Callisto Protocol

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 1.
  • Képek
Link másolása
Ha minden jól megy, nemsokára többet is látunk majd a The Callisto Protocolból, addig azonban be kell érnünk egy új artworkkel, amit a minap osztott meg a játékot fejlesztő stúdió vezetője.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a végéhez közeledik a The Callisto Protocol fejlesztése, a minap pedig egy artworkkel folytatták a teaselést a készítők: a munkálatokat végző Striking Distance vezetője, a Dead Space-t is jegyző Glen Schofield az alábbi képet osztotta meg a Twitterén, és azt mondta, lassan eljön az ideje, hogy tényleg megmutassák a játékosoknak a címet.

A PUBG univerzumában játszódó, kőkemény egyjátékos horrornak ígérkező The Callisto Protocol egyébként PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, és a megjelenését az idei évre ígérik, vagyis a bemutató most már tényleg aktuális lesz lassan. Még szerencse, hogy a nagy nyári játékosesemények már itt vannak a nyakunkon! 

6.
6.
honest guy
Takami Kósun - Battle ​Royale
Valahol, valamikor egy diktatórikus távol-keleti országban, az állami vezetők kegyetlen kísérletet eszelnek ki: negyvenkét középiskolást egy lakatlan szigeten arra kényszerítenek, hogy életre-halálra megvívjanak egymással. Géppisztolytól kezdve a sarlón át a konyhai étkészletből származó villáig, bármilyen fegyver a rendelkezésükre áll… A Programnak csak egyetlen túlélője lehet: a győztes. Takami Kósun regénye – melyet gyakran neveznek a 21. századi Legyek urának – botrányos karriert futott be. Bár megjelenését a japán kormány is ellenezte, a regény 1999 óta több kontinensen vezeti a sikerlistákat, számos feldolgozást ért meg.
5.
5.
PS4jacksony
Nagyon nagy reményeket fűztem ehhez a cucchoz ! Várós !!!!
4.
4.
KopyAti
#3: Hát ez engem is érdekelne. De legyen szíves vki úgy elmagyarázni, hogy halvány lila pukim sincs a PUBG-hez. Köszönöm!
3.
3.
Kamukaze
Kérem valaki segítsen már szegény, tudatlan fejemnek. Nekem a PUBG-ről az van meg, hogy egy B.R. akciójáték. Mi köze van ennek bármilyen horrorhoz???
2.
2.
PapaYeti
#1: Még ha volt is kár erőltetni.

Én első alkalommal csak ennyit láttam erről a játékról

"A PUBG univerzumában játszódó, kőkemény egyjátékos horrornak ígérkező ..." nem is olvastam tovább mert nekem a PUBG egy teljesen más horror mint ez a játék :)
1.
1.
Gykrizsi
Amúgy még mindig nem vágom, ez a Pubg univerzum dolog vicc vagy sem. Annak volt története?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...