Továbbra is együtt fejleszti a Perfect Darkot a The Initiative és a Crystal Dynamics

  • Írta: gorien
  • 2022. május 2.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft által létrehozott The Initiative tavaly összefogott a Crystal Dynamicsszel. Miután az Embracer Group megvette az utóbbit, a fejlesztők jelezték, hogy ez a társuláson nem változtat.

A nap nagy híre volt, hogy az Embracer Group bejelentette, több stúdiót is megvesz a Square Enixtől. Ezek között találjuk a Tomb Raider-játékokért vagy a Marvel's Avengersért felelős Crystal Dynamicset is, amiről tavaly derült ki, hogy társfejlesztőként beszáll a The Initiative mellé a következő Perfect Darkba. A The Iniative épp ezért sietett a Twitterre, hogy leszögezze, az Embracer képbe kerülése nem változtat semmin, társulásuk folytatódik.

A 2020-as The Game Awardsra kiadott CG-előzetest leszámítva keveset tudunk csak a Perfect Darkról – és amikor hallottunk a projektről, akkor is csak egy vezető tervező és a rendező távozásával kapcsolatban tettük. A mostani rövidke helyzetjelentésből csak annyi derül ki magáról a játékról, hogy jelentős haladást értek el a munkálatokkal, de ha a pletykák beigazolódnak, a nyár folyamán talán láthatunk már belőle valamit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...