The Callisto Protocol - végül mégsem képezi a PUBG-univerzum részét

  • Írta: gorien
  • 2022. május 30.
  • Hír
Link másolása
A The Callisto Protocol bejelentésének egyik legkülönösebb részlete az volt, hogy a horrorjáték a PUBG világában játszódik. Glen Schofield azonban a napokban kijelentette, hogy már nem ez a helyzet.

Glen Shocfield és új csapatának, a Striking Distance-nek első játékát, a The Callisto Protocolt két évvel ezelőtt ismerhettük meg. A horrorjáték, amely sok Dead Space-szerű vonást ígér, a PUBG univerzumába tartozik, tudtuk meg akkor – amire felvonhattuk a szemöldökünket, hiszen a Krafton battle royale-ja és e között egyébként is több száz év van. Akkor mégis mi kötné össze őket?

Schofield a napokban elárulta, hogy már nem kell megértenünk ezt a különös kapcsolódást, ugyanis a The Callisto Protocol túlnőtt a PUBG-világon, és végül megkapja a saját univerzumát, történetét. Ez persze nem azt jelenti, hogy a PUBG-rajongók teljesen hoppon maradnak, Schofield szerint ugyanis vár rájuk is néhány meglepetés. Nemrég egyébként kaptunk egy csokor képet arról, hogyan is fest a játék.

Természetesen a PUBG-t sem kell félteni, hiszen a sikeresnek bizonyult, mobilos New State és a várható westernes mellékág változatlanul tesz majd róla, hogy ne csak az eredeti cím miatt ismerjük a franchise-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...