Új Pac-Man készül kizárólag Xbox 360-ra

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft ma reggel bejelentette, hogy kizárólag Xbox 360-ra új Pac-Man-játék készül, mely a Championship Edition alcímet viseli.
A Microsoft ma reggel bejelentette, hogy kizárólag Xbox 360-ra új Pac-Man-játék készül, mely a Championship Edition alcímet viseli.

A címet a Namco fejleszti, a munkálatoknál pedig közreműködik az eredeti tervező, Toru Iwatani is. További érdekesség, hogy a kolléga nem csupán áll a Namco srácai mögött és hümmög nagyokat, hanem aktívan segédkezik az Xbox Live-ra készülő játék tervezésében: új pályákat talált ki, melyek legfőbb érdekessége, hogy dinamikusan változnak.


A nyolcszáz Microsoft Pontba fájó cím nagyon sok új játékmóddal (úgy mint: Championship Mode, Challenge Mode (két változat), Extra Mode (három változat)) várja rajongóit - persze csak azokat, akik rendelkeznek a redmondi cég újgenerációs masinájával. Galériánkban 18 új kép landolt a játékról.

 
5.
5.
rafik
Wow!Ilyen csodát még sose láttam....
4.
4.
user1
Szerintem aki akar pac-man -el játszani, az nem fizet majd ezért, hanem választ egyet a régiekből, és az ezer féle klónból ami készült róla.
3.
3.
huszti
miezmán? puck-man? fuck-man? ez most minek, mostmár beszarok az ms-en is...
2.
2.
Constantin00
Hát a grafikája annyira ütős, hogy ezt ki kell próbálnom... Az pedig, hogy változik a pálya, vmi hihetetlen, ilyen eddig egy játékban sem volt... Inkább maradok az eredetinél...
1.
1.
Gabe-18
Na még egy száz éves játék újratákolva,és LIVE-on eladva a jónépnek.Nagyon hiányzott...

De hát aki erre vágyik,annak biztos jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...