A Fortnite szigetén is beköszöntött a nyár

  • Írta: szlav
  • 2022. június 5.
  • Letöltés
Link másolása
Hőség, tengerpart, napszemüveg, headshotok. Megérkezett a Fortnite legfrissebb szezonja, amely őrületes lazasággal várja vissza a kikapcsolódásra vágyókat. A buliból még Darth Vader és Indiana Jones sem maradnak ki.

Obi-Wan Kenobi és Darth Vader összecsapásával zárult a Fortnite legutóbbi szezonja, a szerverek újraindítását követően azonban jóval lazább hangulatban tért vissza az Epic battle royale-játéka. A harmadik fejezet harmadik szezonja a Vibin' alcímet kapta, ehhez méltóan pedig a hangulat gondtalan, a nyári buliszezon pedig megállíthatatlanul tombol. Csak csekkoljátok le a szezont felvezető előzetest!

Ahogy azt ilyenkor megszokhattuk, az új szezonnal ismét átalakul a Fortnite szigete. A partvidéket járva két új zónával találkozhatunk: a Rave Cave a földalatti tombolás hazája, míg a Reality Falls hatalmas vízesésekkel és földöntúli növényzettel várja a játékosokat. A furcsa gombaerdőket ráadásul mostantól a környéken lófráló farkasok és vadkanok hátán is bejárhatjuk, de visszatértek a Ballerek is, amelyek láthatóan Darth Vader nagy kedvencei. Bizony, a Star Wars-őrületet követve a sötét nagyúr is színre lép az új csatabérleten, de a bátor kalandorok akár Indiana Jones maskaráját is magukra húzhatják.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...