Direct Minivel jelentkezik holnap a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, valóban újabb Direct-adással jelentkezik holnap a Nintendo, igaz, ez egy Direct Mini lesz valójában, amely a külsős fejlesztésekre fókuszál.

Nintendo Direct Minivel jelentkezik holnap a Nintendo, a durván 25 perces műsor magyar idő szerint 15 órakor kezdődik, és a külsős fejlesztésekre fog fókuszálni - vagyis a Nintendo saját fejlesztésű játékai nem hallatnak majd magukról. Az eseményt a kiotóiak saját YouTube-csatornáján lehet majd követni.

Viszonylag régi pletyka, hogy a Nintendo is készül valamiféle bemutatóval a júniusi eseménytengerre, a jelek szerint azonban a cég inkább ketté bontotta a látnivalóit: múlt héten megkaptuk a Xenoblade Chronicles 3-ra koncentráló adást, holnap pedig a külsős Switch-játékoké a főszerep.

A napokban egyébként már elkezdett terjedni a szóbeszéd, hogy a holnapi műsor third-party fókuszú lehet: a híreket megszellőztető spanyol újságíró, Nacho Requena szerint a Persona-franchise bejelentkezésére jó eséllyel számíthatunk majd, és egy négyéves játék Switch-portja is bemutatkozik. Ez utóbbi a találgatások szerint a Red Dead Redemption II lehet.

Holnap természetesen mindenről beszámolunk majd!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...