A Nintendo új előfizetéses szolgáltatást indított a Switchek javítására

Link másolása
Ez is egyfajta megoldás a Nintendo részéről a driftelő Joy-Conokra: Japánban új előfizetéses szolgáltatást indít a meghibásodott Nintendo Switch konzolok javítására a kiotói vállalat.

A Nintendo új szolgáltatást indított Japánban, mely keretein belül bizonyos összegért (200 jen, 1,5 dollár, illetve 1,2 font havi, vagy 2000 jen, 15 dollár, illetve 12 font éves díjért) cserébe vállalja a meghibásodott Nintendo Switch és Nintendo Switch Lite konzolok, Joy-Conok, dokkolók és AC-adapterek javítását. Az előfizetők évi hat javítást vehetnek igénybe extra költségek nélkül, ebbe beletartozik két alkalom, amikor a teljes konzolt cserélik, ha arra van szükség. Az éves javítási költségek a 100000 jen, a 738 dollár, illetve 609 font értékhatárt is elérhetik, így könnyen belátható, mennyire kedvező feltételekkel kínálja mindezt a kiotói vállalat.

A természetes úton keletkező meghibásodások mellett a garancia kiterjed a használatból eredő véletlen sérülésekre és a víz általi károkra is. Természetesen a meghibásodott hardverek szállítását is fedezi az előfizetési ár. Egyelőre a Wide Care szolgáltatás csak Japánban érhető el, és nincs információ arról, hogy a Nintendo tervezi-e bevezetni a világ más pontjain is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...