Újabb platformokra tart a Century: Age of Ashes

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-n és Xbox Series-konzolokon már meglovagolhattuk a sárkányokat, hamarosan azonban Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is befut a Century: Age of Ashes.

A légicsatákat vívó sárkányok eddig nem hagytak maguk után túlságosan maradandó nyomot, de hamarosan újabb esélyt kap a bizonyításra a Century: Age of Ashes. A Playwing free-to-play játéka már egy ideje elérhető PC-n, Xbox Series X-en és Xbox Series S-en, de a következő bő egy hét alatt három további konzol csatlakozik még ehhez a platformlistához.

Az Xbox One-os tábor már holnap, azaz július 12-én csatlakozhat a bulihoz, egy héttel később, vagyis július 19-én pedig PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is megjelennek a tűzokádók. Mi több, a Playwing csapata még egy mobilos verziót is tervez, ennek részleteiről és dátumáról azonban egyelőre nem beszéltek.

Ami viszont biztos, hogy a PS-es és Xbox One-os tábor tökéletes pillanatban csatlakozhat a cross-playt is támogató csatákhoz. Javában dübörög ugyanis a Century: Age of Ashes első szezonja, amely többek közt egy új karakterosztállyal (avagy sárkányfajjal), egy új helyszínnel és a free-to-play modell mellett elengedhetetlen battle pass-rendszerrel támogatta meg a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...