Újabb gameplay felvételen a The Callisto Protocol

Link másolása
A videóban a The Callisto Protocol vezető fejlesztője mesél a játék születéséről, miközben exkluzív gameplay jeleneteken csodálhatjuk meg a túlélőhorrort.

A The Callisto Protocol vezető fejlesztője, Glen Schofield a Game Informernek adott interjújában mesélt a Dead Space szellemi örökösének tekinthető játékának születéséről. A szakember 2018 decemberében hagyta ott a Sledgehammer csapatát, majd egy hosszú és jól megérdemelt nyaralásra ment a sivatagba, ahol rajzolgatott és azon tűnődött, mi legyen a következő projektje. Így született meg a The Callisto Protocol ötlete, melyre a Krafton egyből ráharapott. A további részletekért tekintsétek meg a videót, melyben az érdekes információkon kívül exkluzív gameplay jeleneteket is láthattok.

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, továbbá PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, valamint Xbox Series X/S konzolokra. 

2.
2.
crytek
#1: Elég annyi hogy a dead space egyelőre elbujhat ,de minumum ugyanaz a szint lesz. Több nem is kell, ja de kéne 0 day game pass vagy ps plus premium :)
1.
1.
logic5
Hype az van... De eddig semmi extra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...