Jövőre csúszik az ARC Raiders is

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 9.
  • Csúszás
Link másolása
Az EA-veteránokból álló Embark Studios ígéretes lövöldéje, az ARC Raiders sem úszta csúszás nélkül. A játék premierjét egészen a jövő évig halasztották.

Patrick Söderlund új stúdiója, az Embark Studios a legutóbbi The Game Awards műsorán mutatta be a csapat első játékát. Az ARC Raiders egy retrofuturisztikus hangulatú TPS lesz, amelyben óriásrobotokkal küzdő embereket irányíthatunk egyedül vagy a barátaink oldalán. Ha még nem tettétek, feltétlenül csekkoljátok le a játék előzetesét - habár a free-to-play üzleti modell és a procedurálisan generált pályák is elhangzottak, a látottak alapján mégis ígéretesnek tűnik az anyag.

Az Embark eredeti tervei szerint már idén elindulhattunk volna az első bevetésünkre, a háború azonban még várat magára. A stúdió a minap bejelentette, hogy még egy kevés időre van szükségük ahhoz, hogy elvégezzék az utolsó simításokat, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy valamikor csak jövőre jelenhet meg az ARC Raiders.

"Az ARC Raiders egy nagyon ambiciózus játék. Ezt a többletidőt arra fogjuk fordítani, hogy kibővítsük a játékélményt, hiszen azt szeretnénk, hogy az alkotásunk elérje a teljes potenciálját" - olvashattuk a türelmesen várakozó rajongóknak szánt levélben.

1.
1.
Viktor_The_Best
En azt nem ertem hogy akkor a fejlesztok vagy kiado miert ad ki datumot hogy ekkor megjelenik? Majd amikor tenyleg megjelenik a jatek csak akkor mondanak meg a jatek megjelenesi datumat, nem? Ezt nagyon utalom! Mert a jatekosok jatszananak mar vele es erre eltoljak. Akkor ne mondjanak megjelenesi datumot elore!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...