Csak jövőre jelenik meg a Flashback 2

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 24.
  • Csúszás
Link másolása
Alig mutatták be a Flashback 2 gameplay teaserét, a játék azonban máris csúszás áldozata lett. A klasszikus sci-fi cím folytatása idén már biztosan nem készül el.

Két és fél hónappal ezelőtt, a Summer Game Fest műsorán láttuk utoljára a Flashback 2-t. Az idén 30 éves széria folytatása hatalmas meglepetésként ért bennünket, nem is beszélve arról, hogy az új epizódot készítő Microids (és a velük dolgozó eredeti fejlesztők) az idei év végére jósolták a játék megjelenését. Ez az ígéret sajnos nem válik valóra.

A stúdió - elnézést kérve a rajongóktól - egy nyílt levélben közölte, hogy sajnos a vártnál egy kicsit több időre lesz szükségük ahhoz, hogy elkészítsék a Flashback 2-t. Az idei télre megígért PC-s és konzolos megjelenés tehát ezzel átcsúszik 2023-ra, ennél pontosabb megjelenési dátumot azonban egyelőre nem közöltek.

A Flashback 2 összesen öt új helyszínen folytatja Conrad B. Hart történetét. Az oldalnézetes akciózás során különféle városokban, dzsungelekben, gyártelepeken és még egy űrállomáson is megfordulunk majd, ráadásul hatalmas mechákat és sugárhajtású motorokat is bevethetünk majd a morphok ellen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...