The Callisto Protocol - hosszú távra terveznek vele, Season Pass is érkezik hozzá

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 5.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszú évekig fogják támogatni a The Callisto Protocol fejlesztői a játékot, már a Season Passt is megvásárolhatjuk hozzá.

A Striking Distance Studio CTO-ja, Mark James egy interjúban jelentette be, hogy a megjelenés után is támogatni fogják a The Callisto Protocolt, és hosszú távra terveznek a túlélőhorror játékkal.

Ennek megfelelően számíthatunk megjelenés utáni DLC-kre, melyek tartalmát a Season Pass tulajdonosai mindenképp élvezhetik majd. A Season Passt is magában foglaló Digital Deluxe-kiadások egyébként 20 dollárral kerülnek többe a játék alapkiadásánál.

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

3.
3.
PS4jacksony
Az egyik legjobban várt cím idén !!! Had jöjjön
2.
2.
JohnSpartan
#1: Uhhhh de várom már! :)
1.
1.
crytek
Jó előjel hogy foglalkoznak a game pass gondolatával is... :)


"A fejlesztést végző Striking Distance Studios technológiai vezetője, Mark James a TrueAchievements íróinak mesélt az Xbox Game Pass-szel kapcsolatos terveikről és kétségeikről.

Mark James megerősítette, a csapat gondolkodik azon, hogy hozzáadja a játékot az Xbox Game Pass kínálatához, másfelől azonban vannak félelmeik, amik teljesen jogosnak hangzanak. Szerinte a szolgáltatás inkább a nyitott világú, többjátékos címeknek kedvez, nem pedig az övékhez hasonló lineáris történeteknek.

"Egyszer játszod végig [a The Callisto Protocolt]. Szerintem az ilyen szolgáltatások a repetitív, nyitott világú többjátékos címeknek kedveznek, azok a címek jó eséllyel élnek túl a hasonló szolgáltatásokban."


Azért ha a MS odadobna egy x milliós összegek kiváncsi lennék akkor is hablatyolna-e mi jó oda mi nem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...